Analist zegt dat Solana klaar is met corrigeren en verwacht stevige rally

Ervaren crypto-analist Bluntz, wiens analyses met grote aandacht worden gevolgd, heeft aangekondigd dat Solana (SOL) klaar is met corrigeren en hij verwacht een krachtige rally van de beroemde altcoin, die wordt beschouwd als de meest geduchte concurrent van Ethereum (ETH).

Afronding van correctie in SOL volgens analist

In zijn recente strategiesessie op YouTube verklaarde de analist dat Solana (SOL) de ABC-correctie heeft afgerond en klaar is voor een nieuwe opwaartse beweging. De voorspelling van de analist is gebaseerd op de Elliott Wave-theorie, die tracht prijsbewegingen te voorspellen aan de hand van groepspsychologie, die zich vaak manifesteert in golven.

Volgens de traditionele Elliott Wave-theorie vinden prijsbewegingen plaats in vijf golven na driegolf “ABC”-correcties. Bluntz is van mening dat de huidige correctie van de Solana koers voorbij is, en dat er een nieuwe opwaartse beweging zal volgen:

“SOL ziet er zeker impulsief uit op lagere tijdsframes. We hebben een vijfgolf opwaartse trend gehad en een zeer kleine ABC terugtrekking. Nu gaan we weer omhoog, dus ik denk dat de daling in SOL voorbij is.”

De analist voegde eraan toe dat Solana waarschijnlijk het “snelste paard” zal zijn bij de volgende cyclus van de cryptomarkt en verwacht dat het op korte termijn meer kracht zal tonen tegen Bitcoin (SOL/BTC handelspaar).

Solana gaat boven $80 stijgen

Bluntz legde de nadruk op het feit dat Solana momenteel streeft naar een niveau boven de $80 totdat de vijfgolf opwaartse beweging volledig is afgerond. Bij het bestuderen van de prijsgrafiek die door de analist is gedeeld, wordt duidelijk dat SOL eigenlijk verwacht veel verder te stijgen dan $80:

“Ik verwacht dat we doorgaan met het bereiken van nieuwe hoogtepunten, af en toe een driegolf terugtrekking zullen ervaren, en de opwaartse trend zal zich voortzetten. Pas wanneer deze structuur volledig is afgerond en de vijfde golf van de vijf golven wordt waargenomen, overweeg ik misschien enige bezorgdheid. Tot die tijd zie ik, op dagelijkse basis, nog steeds voldoende brandstof in de tank, en waarschijnlijk zullen we de $80 overstijgen in de komende golf. Op dat punt zal ik mijn beoordeling opnieuw evalueren.”

Solana analyse

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!