Investeringslegende Jim Cramer adviseert om Bitcoin te kopen

Jim Cramer, de presentator van Mad Money, heeft onlangs aanzienlijke aandacht getrokken van crypto-enthousiastelingen wereldwijd toen hij kijkers aanspoorde om Bitcoin (BTC) te kopen. Tijdens een recente aflevering van Mad Money, een programma dat inzichten biedt in aandelen en de markt, benadrukte Jim Cramer de aanschaf van crypto-valuta, met name Bitcoin.

Cramers woorden lijken behoorlijk wat opschudding te hebben veroorzaakt binnen de bredere crypto-markten, aangezien de Bitcoin-prijs vandaag marginale winsten zag. De voortdurende saga tussen Bitcoin en Jim Cramer lijkt al geruime tijd aan de gang te zijn. Eerder dit jaar, in de maand oktober, drong Cramer er naar verluidt bij zijn gebruikers op aan om Bitcoin-posities te verkopen te midden van de heersende marktomstandigheden.

Volgens de verklaring beweerde Cramer dat de heersende marktomstandigheden een goede kans laten zien voor handelaren en investeerders om de crypto-markt te verlaten. De recente opmerkingen die hij heeft gegeven, lijken echter in strijd te zijn met zijn eerdere overtuigingen.

Bovendien verklaarde Cramer in zijn meest recente aflevering van CNBC Lightning Round dat men Bitcoin zou moeten kopen als ze er echt van houden. Afgezien daarvan verklaarde Jim ook dat dit altijd zijn manier van denken is geweest, en hij vond het een tijdlang leuk. Het is deze denkwijze die hem heeft geholpen geld te verdienen. Hoewel hij te vroeg handelde, was er al geld verdiend. Niettemin zag Bitcoin een marginale stijging na de meest recente opmerkingen van Cramer.

Op het moment van schrijven zag de Bitcoin-prijs vandaag een lichte stijging van 1,87%, en bereikte $37.259,54. Bovendien maakte de token een stijging van 1,21% door in de afgelopen week, met een aanzienlijke toename van 21,74% in de afgelopen maand.

De handelsvolume van vierentwintig uur zag echter een aanzienlijke daling van 25,12%, met een evaluatie van $21,55 miljard op het moment van schrijven. Ondertussen lijkt de eerder genoemde prijsstijging in lijn te zijn met de recente inzichten die Jim Cramer heeft geboden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!