Deaton doet het tegenovergestelde van Cramer en koopt BTC

Advocaat John Deaton, de jurist die duizenden XRP-houders vertegenwoordigt in de SEC tegen Ripple-rechtszaak, heeft onthuld dat hij “wat Bitcoin heeft gekocht.” Deaton merkte op dat hij de aankoop deed nadat hij de voorspelling over BTC had gezien van de televisiepersoonlijkheid en financieel adviseur Jim Cramer.

In een recente aflevering van “Squawk on the Street” op CNBC was Cramer pessimistisch over de vooruitzichten van Bitcoin. Volgens Cramer kan hij niet investeren “in iets als Meneer Bitcoin op het punt staat om flink te dalen.” Cramer staat doorgaans bekend om zijn sceptische houding ten opzichte van crypto-munten en geeft vaak negatieve voorspellingen over deze activaklasse.

Interessant genoeg lijkt de crypto-gemeenschap zich weinig aan te trekken van Cramers negatieve voorspellingen. Dit komt voornamelijk doordat zijn prognoses over financiële instrumenten, waaronder crypto’s, doorgaans onjuist blijken te zijn.

Daarom raden verschillende cryptoliefhebbers aan om altijd het tegenovergestelde te doen van wat hij adviseert. Het is opmerkelijk dat ook advocaat Deaton dezelfde opvatting deelt.

Hij plaatste dit bedankje nadat Cramer investeerders had geadviseerd om hun Bitcoin te verkopen. Hoewel sommige investeerders verwachtten dat de prijs van Bitcoin zou dalen door Cramers aanbeveling, steeg de belangrijkste crypto-activa met 9% in 4 dagen.

Opmerkelijk is dat Deaton bullish blijft over Bitcoin. De vooraanstaande advocaat onthulde dat hij meer BTC bezit dan XRP en ETH. Hij heeft echter de omvang van zijn wallet niet bekendgemaakt.

Ondertussen heeft Bitcoin de steun van $27.000 de afgelopen dagen weten te handhaven. BTC, dat op 8 oktober steeg tot $28.000, is gedaald tot $27.160. Op het moment van schrijven was Bitcoin 1,8% gedaald in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!