Analist Faibik voorspelt bewegingen voor BTC, APE, RUNE en COTI

De prominente crypto-analist Captain Faibik heeft significante bewegingen voorspeld voor Bitcoin en verschillende altcoins, waaronder Apecoin (APE), THORChain (RUNE) en Coti (COTI). Faibik benadrukte dat Bitcoin een opstelling van een stijgende driehoek heeft gecreëerd op de grafiek van twaalf uur en een oplopende wig op het tijdsbestek van vier uur. Dit heeft optimisme opgeleverd, en het overwinnen van de hindernis op $38.000 zou de bullishness bevestigen voor de toonaangevende cryptocurrency.

Dit zou BTC mogelijk zien stijgen naar $41.000. De stijgingen van Bitcoin zullen aanzienlijke stijgingen in de altcoin-markt ondersteunen. Desalniettemin kan het niet overschrijden van de genoemde weerstand mogelijk een daling naar $34.000 veroorzaken. De top digitale munt won meer dan 2,72% in de afgelopen 24 uur en handelt op $37.440.

Daarnaast verklaarde hij dat Apecoin zich nog steeds zijwaarts beweegt, en bulls een massieve trendlijn moeten overwinnen voor een bevestiging van een uitbraak. Een dergelijke ontwikkeling zou een stijging van meer dan 200% voor de meme coin kunnen veroorzaken.

Captain Faibik / X

THORChain heeft onlangs ook bullish rally’s geregistreerd en geprofiteerd van de recente breed gedragen stijgingen. RUNE vergrootte zijn bullishness door een uitbraak van een dalend kanaal te bevestigen op 6 november. Faibik gelooft dat bulls die de altcoin hebben gedomineerd, en liefhebbers kunnen blijven rekenen op voortdurende stijgingen.

Ook de COTI-prijzen bleven deze maand verhoogd. De token bevestigde een uitbraak van een dalende wig op 9 november. Intussen wordt de wig op de grafiek van zeven dagen opnieuw getest. Succes hier kan een bullish run van +250 voor COTI veroorzaken. Captain Faibik adviseerde crypto-enthousiastelingen om een afwachtende houding aan te nemen en actie te ondernemen bij bevestiging van trends.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!