Maakt Cardano (ADA) zich klaar voor een uitbraak? Historische duidt op een 100% stijging..

Een populaire cryptocurrency-handelaar heeft onlangs op X aangegeven dat hij denkt dat Cardano (ADA) eindelijk klaar lijkt te zijn om de prijsbeweging uit een eerdere marktcyclus na te bootsen en binnenkort uit te breken.

De crypto-analist Ali Martinez vertelde zijn 32.800 volgers dat de huidige consolidatietrend van ADA de fase 2018-2020 van het actief “griezelig weerspiegelt”, mits de prijscrash van COVID-19 in 2020 wordt genegeerd. Hij zei het onderstaande:

“Als dat zo is, zou ADA rond de eerste week van december de weerstand van $0,45 kunnen doorbreken. De opleving zou ADA eind december naar $0,75 kunnen sturen.”

Een stijging naar $0,75 zou een stijging van meer dan 100% betekenen voor ADA, dat op het moment van schrijven rond de $0,372 handelt.

De 8ste grootste cryptocurrency van dit moment is de afgelopen maand met meer dan 51% gestegen, maar blijft nog steeds 88% lager dan het hoogste punt ooit van $3,09, dat het in september 2021 bereikte.

In termen van andere cryptocurrency wees Martinez er ook op dat het peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin (LTC) deze week de grootste piek in dagelijkse activiteit ooit zag, waarbij het project dinsdag meer dan 1 miljoen LTC-transacties registreerde.

LTC wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $71,20. De munt staat momenteel op de 18e plaats qua marktkapitalisatie en is in de afgelopen 24 uur met 4% gedaald. Het digitale zilver heeft in de afgelopen maand echter een winst van 14% gerealiseerd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!