Nieuws rondom JPM Coin leidt tot een prijsstijging voor Solana, Cardano en Everlodge – Wat is de volgende stap?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

JPMorgan introduceerde een geheel nieuwe functie via hun op blockchain gebaseerde digitale token, JPM Coin, genaamd programmeerbare betalingen. Het zal transacties automatiseren en voordelen voor slim bankieren bieden. Meerdere crypto’s werden door dit nieuws getroffen.

Solana (SOL) heeft onlangs enorme winsten geboekt en heeft een aanzienlijk deel van de aandacht van beleggers getrokken. Cardano (ADA) is ook een van de best presterende crypto’s. Everlodge (ELDG) heeft echter een enorm momentum gezien met zijn Stage 6-voorverkoop en zal gaan binnenkort fase 7 in. We zullen elke cryptovaluta bespreken om te zien hoe aanzienlijk ze kunnen groeien.

Samenvatting

  • Solana zal begin 2024 in waarde stijgen naar $83,19
  • Cardano zal in het vierde kwartaal een prijsstijging ervaren naar $0,62
  • Everlodge kan 27x in waarde stijgen

Solana (SOL) zal aan het begin van het vierde kwartaal van 2024 $83,19 bereiken

Solana (SOL) passeerde onlangs de prijsbarrière van $50 en bereikte kortstondig zelfs $60 voordat hij weer daalde. Dit trok veel aandacht van investeerders, aangezien dit de eerste keer was dat de Solana-crypto dit punt overschreed sinds mei 2022.

Dit veroorzaakte een extra niveau van enthousiasme binnen de gemeenschap en wekte zelfs de hoop dat een verdere rally om de hoek ligt. De afgelopen week steeg de Solana-prijs van $40,81 naar $62,29. Bovendien kende de crypto een totale prijsstijging van 148,4 dollar.

Analisten voorspellen nu een grote prijsstijging, aangezien de Solana-prijsvoorspelling deze begin 2024 op $83,19 plaatst.

Cardano (ADA) ervaart een stijging naar $0,62

Cardano (ADA) is de afgelopen maand met 47,6% in waarde gestegen en wordt nu verzameld door investeerders en handelaars. De afgelopen week is de Cardano-prijs gestegen van $0,33 naar $0,39, en is nu terug in de buurt van $0,36.

Dit geeft ons een indicatie dat $0,40 de volgende grote prijshindernis is die het bedrijf moet overwinnen, en dat het dan opnieuw het bereik van $0,45 kan testen. De marktkapitalisatie van Cardano staat momenteel op, waardoor het de negende grootste in de hele sector is. Na een stijging van 22,5% in 14 dagen is Cardano op een duidelijke koers richting nog verdere groei.

Volgens de huidige schattingen geeft de Cardano-prijsvoorspelling aan dat deze boven de $ 0,60 kan komen, en tegen begin 2024 zal de cryptoprijs zelfs $0,62 bereiken.

Everlodge (ELDG) gaat fractioneel eigendom van onroerend goed aanbieden vanaf $100

Everlodge is een andere cryptovaluta die zich naast Solana en Cardano onderscheidt als een cryptomunt die klaar is voor groei.

Deze opkomende marktplaats voor het in fracties kopen van onroerend goed zal de manier waarop beleggers naar deze anders ontoegankelijke sector kijken compleet veranderen. Via de meeste traditionele methoden zullen beleggers doorgaans miljoenen dollars moeten uitgeven. Dit betekent dat de sector voor de elite was opgesloten.

Bovenop Everlodge wordt elk eigendom echter geslagen als een NFT, vervolgens gefragmenteerd en opgesplitst in duizenden kleinere stukken met een waarde van elk $100. Daarnaast zal er een Rewards Club zijn waar investeerders toegang krijgen tot gratis nachtelijke verblijven.

Naarmate de eigendommen in waarde groeien, zullen de NFT’s dat ook doen, en als ze worden verhuurd, krijgen investeerders een passief inkomen. Momenteel wordt ELDG, de native crypto, nu aangeboden voor slechts $ 0,023, aangezien het zich in fase 6 van de voorverkoop bevindt. 7, zal het groeien tot $0,025; bij de lancering kan het 27x stijgen.

Voor meer informatie over de lopende Everlodge (ELDG) voorverkoop kunt u hun website hier bezoeken.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!