Arthur Hayes voorspelt een Bitcoin prijs van $1.000.000

BitMEX mede-oprichter Arthur Hayes blijft vasthouden aan zijn zeer optimistische voorspellingen voor Bitcoin (BTC) en voorspelt tegelijkertijd dat Ethereum (ETH) een prijs met zes cijfers zou kunnen bereiken.

Hayes zegt dat het nu het moment is om optimistisch te worden over crypto, en onthult een doel van $100.000 voor Ethereum – een stijging van ongeveer 4.669% vanaf het huidige niveau. De mede-oprichter van BitMEX herhaalt ook zijn voorspelling dat Bitcoin $1 miljoen zal bereiken.

In een nieuwe blogpost zegt Hayes verder dat naarmate valuta’s wereldwijd in waarde verminderen, de “slimste handel” zou zijn om “long te gaan in crypto.” Volgens de mede-oprichter van BitMEX zijn Bitcoin en Ethereum “crypto’s reserve-assets”, terwijl “alles anders een sh*tcoin is.”

Naast Bitcoin en Ethereum zegt Hayes dat er andere kansen bestaan in de cryptowereld die het potentieel bieden voor hogere rendementen bij een groter risico:

“Dan komen we bij andere layer-one blockchains die beweren een verbetering te zijn ten opzichte van Ether. Solana is een voorbeeld. Deze zijn allemaal flink geslagen tijdens de bear market. Als zodanig zullen ze opstijgen vanaf extreem lage niveaus en geweldige rendementen bieden voor moedige investeerders. Maar ze zijn nog steeds allemaal overgewaardeerd, me-too, stukken sh*t die Ethereum niet zullen inhalen qua actieve ontwikkelaars, activiteit van gedecentraliseerde applicaties (DApps), of Total Value Locked.

Uiteindelijk zullen allerlei DApps en hun respectieve tokens stijgen. Dit is het leukste, omdat hier de rendementen van 10.000x mogelijk zijn. Natuurlijk loop je ook meer risico om teleurgesteld te worden, maar waar geen risico is, is geen rendement.”

Ethereum wordt verhandeld op $2.097 op het moment van schrijven, terwijl Bitcoin $37.083 waard is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!