Analist verwacht “goddelijke kaars” voor XRP

Liefhebbers van cryptocurrency zijn altijd op zoek naar inzichtelijke analyses die licht kunnen werpen op de potentiële prijsbewegingen van hun favoriete digitale activa. Onlangs ging een prominente crypto-analist naar X om zijn gedachten over XRP te delen, waarbij hij een gedetailleerde analyse onthulde van het prijstraject van het digitale activum en de factoren die dit kunnen beïnvloeden.

De goddelijke kaars van XRP

Het bericht van EGRAG CRYPTO, getiteld “XRP GODS CANDLE, IT IS COMING (UPDATE)”, begint met een vermelding van het verzoek om XRP een prijs van $0,65 te laten bereiken, waarbij de wens voor XRP wordt benadrukt om de wekelijkse kaars boven $0,55 af te sluiten. Dit duidt op een bullish sentiment en suggereert dat een herstel op handen is.

Dit bericht is een update van een eerdere voorspelling van 24 oktober, waarin de analist het concept introduceerde. In dat bericht vergeleek EGRAG CRYPTO de huidige situatie van XRP met het wegnemen van een metaforische “Berlijnse Muur” van verzet.

De analist vermeldt dat dit verzet met elk klein duwtje dichter bij zijn onvermijdelijke ineenstorting komt. Deze metafoor schetst een beeld van een naderende doorbraak die opmerkelijk zou kunnen zijn vanwege de impact ervan op de prijs van XRP.

De prijsverwachtingen van EGRAG CRYPTO zijn optimistisch

De analist verwacht dat de aanstaande stap van XRP binnen het indrukwekkende bereik van $1,10 tot $1,40 zou kunnen vallen. Het oude bericht vermeldt ook dat XRP een duidelijk “W” -patroon vormt. Het “W”-patroon is een grafiekformatie die gepaard gaat met trendomkeringen en een krachtig prijsmomentum. Het suggereert een gemeten beweging naar ongeveer $0,65, wat aangeeft dat XRP een aanzienlijke prijsstijging zou kunnen ervaren.

EGRAG CRYPTO benadrukte tevens het belang van een succesvolle doorbraak op het $0,65-niveau, omdat dit zou duiden op een bullish trend. Deze breuk zou de weg kunnen bereiden voor een hertest van het bereik tussen 55 en 58 cent, gevolgd door wat de analist een ‘rebounce’ noemt. Als deze Rebounce werkelijkheid wordt, zou dit de prijsvork tussen $1,10 en $1,40 kunnen bevestigen die de chartist verwacht. Ter afsluiting van de update zei EGRAG CRYPTO het volgende:

“In de daaropvolgende week zou het ideaal zijn als het niveau van $0,55 opnieuw zou worden bekeken als bevestiging dat een herstel op handen is en dat het bereiken van de grens van $1 zeer waarschijnlijk is.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!