Vroege Ethereum-adviseur stelt dat XRP $100 kan overschrijden, “het heeft geen plafond”

De vroege Ethereum-adviseur Steven Nerayoff, die ook een populair lid is van de XRP-gemeenschap, heeft onlangs gezegd dat hij gelooft dat de prijs van XRP “geen plafond” heeft en was het ermee eens dat deze de grens van $100 zou kunnen overschrijden.

In een bericht gedeeld op X (voorheen bekend als Twitter), reageerde Nerayoff op een gebruiker die vroeg of hij gelooft dat XRP een “mooie toekomst” heeft en dat de prijs ervan “boven de $10, mogelijk tot $100” zou kunnen zien komen. Hij gaf aan dat de prijs van XRP “geen plafond heeft als ze hun doelstellingen bereiken”.

Volgens Nerayoff is de vraag echter complex om zomaar te beantwoorden, maar hij gelooft dat een lagere XRP-prijs doorgaans “hun aanbod aantrekkelijker zou maken”, terwijl fintech-bedrijf Ripple – een belangrijke speler in de XRP-ruimte – “duidelijk de kans op favoriet is om te winnen in een” netwerkeffecten”-model.”

Zodra Ripple dat doel heeft bereikt, zei hij, moet XRP worden gebruikt, waarna de prijs van de cryptocurrency geen plafond meer zal hebben.

Nerayoff voegde eraan toe dat de Amerikaanse dollar netwerkeffecten heeft en de mondiale reservevaluta is, wat betekent dat er “duidelijk geen plafond zit aan de prijs van de dollar, aangezien deze enorm in waarde daalt, maar dat de prijs irrelevant wordt, overschaduwd door de noodzakelijke noodzaak ervan.”

Hij voegde eraan toe dat XRP de rol van mondiale reservevaluta “voor een deel van het geheel” zou kunnen overnemen, en suggereerde dat Ripple vanwege zijn potentieel “vicieuze en oneerlijke doelwitten” zou kunnen zijn.

Onlangs heeft een populaire cryptocurrency-analist onlangs een gedurfde XRP-prijsvoorspelling gedaan, die suggereert dat de prijsstijging van het oorspronkelijke token van de XRP Ledger binnenkort zou kunnen stijgen naar maar liefst $220, gebaseerd op een historisch patroon dat tot dat niveau zou leiden als het zou worden herhaald.

Daarnaast gaf Shannon Thorpe, een business support manager bij Wells Fargo en een bekende financiële expert, onlangs aan dat ze gelooft dat de XRP prijs in de toekomst $500 zou kunnen behalen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!