Analist waarschuwt voor flinke dalingen bij altcoins als Bitcoin dit doet

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist heeft onlangs zijn 350.000 volgers op het social mediaplatform X gewaarschuwd dat altcoins flink kunnen dalen als Bitcoin (BTC) zijn opwaartse momentum voortzet.

Credible Crypto vertelde zijn volgers dat de altcoin-stijgingen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon als de koningsmunt zijn opwaartse momentum voort weet te zetten, hoewel hij geen specifieke digitale activa noemde. Hij gaf het volgende aan:

“Tussen de grote bewegingen van BTC omhoog, wanneer het zijwaarts gaat zoals de afgelopen 24-48 uur, pompen sommige alts. Laat je daar echter niet in meeslepen, want zodra BTC zijn klim voortzet, zullen de meeste van die stijgingen wegvallen.”

De belangrijkste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie heeft de afgelopen twee weken een prijspiek gezien, van $27.196 op 15 oktober naar de huidige prijs van $34.042, een stijging van 25%. De analist gaf echter tevens aan dat hij denkt dat de Bitcoin koers nog verder kan stijgen, voordat we een correctie gaan zien. Hij plaatste het volgende:

“Nieuwe BTC video-update is nu LIVE!

Ik praat over de marktstructuur/trendvorming om uit te leggen waarom ik denk dat deze rally nog niet voorbij is en waarom ik uitkijk naar 40k+ voordat er sprake is van een significante terugval.

Ik praat ook over wat ik verwacht nadat de 40k is bereikt en bespreek de macrotrend met een hoger tijdsbestek die we sinds 2018 hebben gevormd.

Deze is een must voor degenen die willen begrijpen waar we ons bevinden in het “grote geheel”.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!