BNB consolideert zijwaarts en kan mogelijk dalen

De markt voor digitale activa navigeert op bullish signalen terwijl Bitcoin (BTC) de bovengrenzen van zijn bereik verkent na zijn meest recente verrassende sprong voorbij $35.000. Ondertussen ondergaat Binance Coin een correctie nadat het de cruciale hindernis op $220 heeft overwonnen.

Crypto-analisten geloven dat Bitcoin kan uitbreken en $37.000 kan bereiken. Terwijl altcoins de prijsbewegingen van de marktleider imiteren, vertrouwt Michael van de Poppe erop dat altcoins zijwaartse consolidatie kunnen doormaken voordat ze de opwaartse koers van BTC volgen.

Op het moment van deze publicatie werd Binance Coin verhandeld op $225,26, na een recente stijging die het boven het gebied van $200 – $220 bracht, waar het bijna 90 dagen had geconsolideerd. De laatste toename van de koopdruk bracht de altcoin van $210 naar $238 tussen 19 oktober en 24 oktober.

Niettemin trok de rally winstnemingen van investeerders aan, wat leidde tot een daling van ongeveer 7% naar de huidige prijsniveaus. Voortdurende dalingen zullen ertoe leiden dat BNB de ondersteuningsbarrière op $220 opnieuw test, terwijl de RSI het neutrale niveau van 50 bereikt.

Dit kan de bullish kracht vernieuwen en zijlijnbeleggers de kans bieden om de munt te kopen. Dit kan een solide stijging teweegbrengen om de weerstand op $228 te doorbreken, met mogelijk een uitbreiding naar de hindernis op $253. Een dergelijke beweging zal leiden tot een prijsstijging van 15% voor Binance Coin.

Bovendien blijft het automatische verbrandingsproces van Binance de voorraad van BNB-tokens verminderen, wat uiteindelijk de langere termijn prestaties van Binance Coin zal stimuleren.

Terwijl Binance Coin een opwaartse koers vertoont en de algemene markt bullish signalen afgeeft, kan plotselinge verkoopdruk het potentiële opwaartse traject verminderen. Versterkte bearishness die BNB onder de cruciale ondersteuning van $220 brengt, kan een neerwaartse beweging naar het niveau van $211 veroorzaken.

Een 24-uurs candlesluiting onder $211 zal het opwaartse verhaal van Binance Coin tenietdoen en mogelijk de dieptepunten van $202 die op 9 oktober zijn bereikt, verwelkomen. Niettemin moeten enthousiastelingen de ontwikkelingen in de brede markt volgen om de mogelijke richting van BNB in de komende sessies te beoordelen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!