PEPE staat op uit de dood en stijgt flink

PEPE, dat dit jaar aanzienlijke populariteit heeft verworven en te midden van de bearish-markt een opmerkelijke stijging heeft doorgemaakt, herrijst. Na het besluit van het management om de schatkist leeg te maken en het schip te verlaten, zagen we de prijs dalen. Nu, gestimuleerd door de stijgende BTC-prijs, hebben de PEPE-investeerders hun zinnen gezet op hogere hoogten.

Koersverloop PEPE

Op 20 oktober doorbrak de PEPE prijs zijn trendlijn. Met deze doorbraak na 110 dagen van zijwaartse beweging werd het eerste teken gegeven van de verwachte koerswijziging. Op 24 oktober bereikte PEPE zijn hoogste prijs sinds augustus, namelijk $0,00000106. Bovendien gaat de prijsstijging door, vergezeld van een toenemende Relative Strength Index (RSI), wat inhoudt dat PEPE-investeerders meer kansen hebben om winst te behalen.

Het PEPE-team heeft een vernieuwing ondergaan, en op 24 oktober kondigden ze aan dat ze maar liefst 6,9 biljoen PEPE-tokens ter waarde van ongeveer $6,4 miljoen hebben verbrand. De overgebleven 3,79 biljoen tokens zullen worden ingezet voor doeleinden zoals reclame en strategische partnerschappen. Dit nieuws heeft eveneens bijgedragen aan de versnelling van de prijsstijging.

Voorspelling voor de PEPE prijs

Op het moment van het schrijven van dit artikel herstelde (BTC) zich van een mislukte test van $35.000. De prijsstijging van PEPE Coin wordt ondersteund op de grafiek van zes uur. De prijs, die uit het stijgende parallelle kanaal is gekomen, richt zich op de volgende weerstandsniveaus. Met het herstel van de markt als geheel, het verbrandingsnieuws en de bevestiging van de opwaartse trend aan de technische kant.

Analyse PEPE Coin

Crypto Tony deelde ook het sentiment van de stijging op basis van een vergelijkbare grafiek. Het belangrijkste hulpmiddel dat de prijsrichting bepaalt, is de Elliott Wave-theorie. Dit model, dat wordt gebruikt om langetermijndoelen voor de prijs te bepalen, is behoorlijk populair in financiële markten.

Analyse PEPE

Als de telling van de Elliott Wave-theorie accuraat is, bevindt PEPE zich momenteel in de uitgebreide derde golf van een vijf golf opwaartse beweging. Indien deze telling correct is, wijst de volgende weerstand voor de prijs van PEPE Coin naar $0,00000145.

George1Trader stelt dat de weerstandszone van $0,00000175, die eerder in juli werd bereikt, een meer realistisch doel lijkt. Zolang de steun van het kanaal intact blijft en BTC geen plotselinge daling vertoont, lijkt het erop dat de prijs van PEPE waarschijnlijk nieuwe hoogtepunten boven $0,00000145 zal bereiken.

Op het moment van het schrijven van dit artikel staat BTC op het punt om de $35.000 te overschrijden, en als dit lukt, kan het een koers naar $37.000 inluiden, waarbij PEPE mogelijk een vergelijkbaar traject zal volgen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!