XRP-ecosysteem blijft zich doorontwikkelen

Na de juridische strijd tussen Ripple en de SEC heeft XRP weer verschillende mijlpalen bereikt. Na de beslissing van rechter Torres is XRP opnieuw opgenomen op verschillende gecentraliseerde beurzen en is het wederom onderdeel geworden van gesprekken in de crypto-industrie.

Ripple’s blockchain-gegevens

Het openbare blockchain-netwerk van Ripple, de XRP Ledger, bevat momenteel in totaal 58.882.058.146 XRP-tokens op verschillende accounts, waarvan 4.812.427 portemonnees deze opslaan. Met deze enorme aantallen heeft Ripple een belangrijke mijlpaal in zijn ecosysteem bereikt. Volgens analisten is deze aanzienlijke verdeling een bron van hoop voor de acceptatie van de cryptocurrency en de voortdurende groei van het ecosysteem in termen van XRP koers.

Deze opmerkelijke ontwikkeling, samen met de toename van het aantal NFT’s die de XLS-20-standaard gebruiken in het XRP Ledger-ecosysteem, duidt op een aanzienlijke toename van het gebruikerspotentieel voor het platform, iets wat zal bijdragen aan de groei van het ecosysteem.

XRP-gemeenschap houdt de ontwikkelingen in de gaten

Verschillende voorgestelde wijzigingen om het XRP-ecosysteem verder te verbeteren worden momenteel geëvalueerd door de Ripple-gemeenschap, waaronder de Clawback-functie en de Automatic Market Makers (AMM). Gebruikers en belanghebbenden volgen deze ontwikkelingen op de voet vanwege de mogelijke introductie van nieuwe features en mogelijkheden.

Zo sprak Jon Nilsen, een XRP Ledger-validator, zijn vertrouwen uit in de wijzigingen die zijn aangebracht voor versies 1.10.0 en 1.11.0 en adviseerde voorzichtigheid tijdens het proces naar versie 1.12.0.

De wijdverbreide acceptatie van de XRP Ledger door gebruikers en de ontwikkelingen in het groeiende NFT-ecosysteem verstevigen de positie van het ecosysteem in de Web3-wereld, wat weer een positief effect zal hebben op de XRP koers.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!