Nieuw Shiba Inu (SHIB) -project zorgt voor opwinding

Shibacals – een baanbrekende uitbreiding van het Shiba Inu (SHIB) -ecosysteem, die de brug probeert te slaan tussen de digitale en de echte wereld – heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de officiële start van de leveringen van Champion-hoodies met Shiba Inu-thema.

Shytoshi Kusama toont opwinding en steun

Als hoofdontwikkelaar van Shiba Inu sprak Shytoshi Kusama zijn enthousiasme en volledige steun uit voor de prestaties van Shibacals. De opwinding van Kusama was duidelijk toen hij een ‘feestelijke’ emoji deelde, waarmee hij zijn optimistische kijk op de impact die Shibacals kunnen hebben op de groei en het succes van het Shiba Inu-ecosysteem aangaf.

Een van de opmerkelijke samenwerkingen die Shibacals binnenhaalde, was met de gerenommeerde Amerikaanse technologiegigant Hewlett-Packard (HP). Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle fysieke producten, inclusief de langverwachte Champion-hoodies met Shiba Inu-thema, geproduceerd zullen worden met behulp van HP’s geavanceerde 3D-technologie.

Deze toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt Shibacals verder tot een project dat zich toelegt op het leveren van uitstekende producten aan zijn klanten.

Ontwerpen komen vanuit de gemeenschap

Om de Shiba Inu-gemeenschap te betrekken en het aanwezige talent aan te boren, startte Shibacals zijn eerste ontwerpwedstrijd. Na talloze inzendingen van getalenteerde individuen te hebben ontvangen, werden vijf uitzonderlijke ontwerpen geselecteerd voor gebruik op de Champion-hoodies met Shiba Inu-thema.

Deze wedstrijd stelde leden van de gemeenschap niet alleen in staat hun creativiteit te laten zien, maar creëerde ook een gevoel van betrokkenheid en eigenaarschap onder degenen die graag hun ontwerpen vertegenwoordigd wilden zien.

Met de toenemende adoptie van cryptocurrencies en non-fungible tokens (NFT’s) fungeert Shibacals als een brug tussen deze twee sferen, waardoor de immateriële aard van de digitale wereld wordt getransformeerd in tastbare manifestaties uit de echte wereld. De groei en het succes van Shibacals kunnen de weg vrijmaken voor soortgelijke initiatieven die unieke ervaringen bieden aan liefhebbers van cryptocurrency over de hele wereld.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!