Santiment wijst op bullish signalen voor de Bitcoin prijs

Analisten van het populaire cryptocurrency-analysebedrijf Santiment wezen onlangs op gebeurtenissen die ook vóór eerdere stijgingen van de Bitcoin prijs plaatsvonden.

Volgens Santiment-analisten staat het Wrapped Bitcoin (WBTC)-token, de versie van Bitcoin op het Ethereum-netwerk, op het hoogste niveau sinds maart wat betreft grote whale-transacties ter waarde van ruim $1 miljoen.

Wrapped Bitcoin kan worden omschreven als een tokenized versie van Bitcoin die op de Ethereum-blockchain draait. Het is gemaakt met als doel de kloof tussen de Bitcoin- en Ethereum-blockchains te overbruggen en ervoor te zorgen dat Bitcoin kan worden gebruikt in het Decentralized Finance (DeFi)-ecosysteem van Ethereum.

Bovendien was er de hoogste netwerkgroei in WBTC te zien sinds juli en een aanzienlijke sprong in het aantal portemonnees met 1 tot 1.000 WBTC. Het aantal portemonnee-adressen met 1 tot 1.000 WBTC steeg zelfs naar een recordhoogte van 4.953.

Volgens Santiment werden soortgelijke bewegingen waargenomen in WBTC-transacties vóór de Bitcoin prijsstijgingen in maart en juni.

De WBTC-prijs staat op het moment van schrijven op $27.459, ongeveer hetzelfde als de huidige Bitcoin prijs, die op dit moment $27.517 bedraagt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!