Santiment identificeert 4 altcoins die gaan stijgen

Het toonaangevende analysebedrijf Santiment heeft onlangs vier altcoins geïdentificeerd die mogelijk meer stijgingen zullen zien en bullish on-chain gegevens laten zien.

De eerste op de lijst van het bedrijf is Chainlink (LINK). Kijkend naar de 19e cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie gaf Santiment aan dat het zich herstelt dankzij de toegenomen activiteit op het gebied van unieke adressen. Het zei het volgende:

“Het aantal unieke LINK-adressen dat op het netwerk communiceert, bereikte gisteren 3.964, het hoogste niveau in twee maanden.”

Het analysebedrijf gaf ook aan dat Chainlink mogelijk meer rally’s meemaakt als marktdeelnemers grotendeels onverschillig blijven voor de prestaties van de altcoin. Het gaf hierover het onderstaande aan:

“LINK is met name gestegen naar $7,08… Minder sociaal volume in crypto betekent dat steeds meer projecten onder de radar blijven.”

Santiment gaf tevens aan dat het het decentrale applicatieplatform (DApp) Loom Network (LOOM), de gedecentraliseerde finance (DeFi) aggregatielaag Frontier (FRONT) en layer-2 blockchain ImmutableX (IMX) nauwlettend in de gaten houdt. Volgens het analysebedrijf presteren de drie altcoins beter dan de bredere cryptomarkten, te midden van een toegenomen acceptatie de laatste tijd. Het gaf het volgende aan:

“Loom (+145%), Frontier (+138%) en ImmutableX (+29%) waren de afgelopen week sterk presterende assets. Ze hebben allemaal een grote netwerkgroei doorgemaakt (er zijn nieuwe adressen gecreëerd). Als deze groei aanhoudt, kunnen hun prijzen hun rally voortzetten.”

Image

Wat Bitcoin betreft, zei Santiment dat het aantal adressen met minder dan 100 BTC een nieuw record ooit heeft bereikt, met 41,1% van het beschikbare aanbod van de koningsmunt. Terwijl niet-whale-wallets de nummer één crypto opslokken, merkte Santiment op dat whales, of entiteiten die 100 tot 100.000 BTC bezitten, sinds juni Bitcoin aan het verkopen zijn.

Image

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!