Deze meme coin maakt zich klaar voor een opwaartse beweging, aldus analist

De veelgevolgde pseudonieme handelaar Altcoin Sherpa zegt dat een rivaal van de bekende meme coin Dogecoin (DOGE) mogelijk een grotere opwaartse beweging kan maken.

Altcoin Sherpa vertelt zijn 196.400 volgers op het social media-platform X dat, na het doorbreken van een belangrijk weerstandsniveau, meme coin Pepe (PEPE) mogelijk nog niet klaar is met zijn rally:

“PEPE: mooie beweging vandaag, ik had dit niet echt zien aankomen. Het volumeprofiel toont drie significante weerstandsgebieden, waarvan de eerste nu doorbroken wordt. Ik betwijfel ten zeerste of dit een volledige omkering is, maar er kan nog wat opwaarts potentieel zijn. Wees over het algemeen voorzichtig met deze.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Kijkend naar zijn grafiek, lijkt het volgende weerstandsniveau te liggen tussen de prijsrange van $0.00000078 tot $0.000000820.

Pepe wordt verhandeld voor $0.000000716 op het moment van schrijven, een stijging van 16,9% in de afgelopen 24 uur.

Vervolgens geeft de handelaar zijn mening over Bitcoin (BTC) en zegt dat de markt onduidelijk blijft omdat belangrijke exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s) net boven de prijs van de crypto king convergeren en als weerstand fungeren:

“BTC dagelijkse gedachten: over het algemene marktstructuur is naar mijn mening niet veel veranderd. We vormen nog steeds een soort vreemde hogere low OF consolideren voor de volgende neerwaartse beweging. De cluster van dagelijkse EMA’s fungeert nu allemaal als weerstand, maar er is geen duidelijke verandering.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

De handelaar voorspelt dat Bitcoin zal dalen om het jaar af te sluiten:

“Ik heb persoonlijk niet echt een sterke mening over waar de prijs naartoe gaat. Mijn gevoel zegt dat we op de korte termijn naar $28.000 gaan, maar ik weet het niet echt. De laatste recente high die in midden juli werd vastgesteld, was een gelijke high als daarvoor en niet echt een hogere high naar mijn mening.

Ik denk dat we nog steeds in een algemene periode van consolidatie zitten, vergelijkbaar met 2019, waar we een grote opwaartse beweging zagen en vervolgens een langzame neerwaartse beweging voor de rest van 2023. Waarschijnlijk een langzame neerwaartse beweging naar mijn mening, en daarna hebben we zoals altijd goede tijden in december/januari.”

Bitcoin wordt verhandeld voor $26.595 op het moment van schrijven, een stijging van 0,1% in de afgelopen 24 uur.

Ten slotte zegt de handelaar dat hij een oogje houdt op de op AI gebaseerde altcoin Worldcoin (WLD). Volgens Altcoin Sherpa zou WLD na een korte rally mogelijk een prijsdaling kunnen meemaken, aangezien het nu dicht bij een belangrijk weerstandsniveau wordt verhandeld:

“WLD: Totale shitcoin, maar ik denk dat deze een lagere high maakt. Ik zit erin sinds $1.42ish.”

Bron: Altcoin Sherpa/X

Worldcoin wordt verhandeld voor $1.62 op het moment van schrijven, een stijging van 7,5% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!