Bitcoin maakt stijging en whale verplaatst 2.100 (BTC)

De toonaangevende cryptocurrency, Bitcoin (BTC), heeft in de afgelopen week een stijging van bijna 4% genoteerd, waarbij het zijn opwaartse momentum heeft hervonden en het niveau van $27.300 heeft overschreden. De nederlandse analist Michael Van de Poppe, die de recente situatie in Bitcoin evalueert verklaarde dat de niveaus van $26.700 en $26.800 op korte termijn cruciaal zijn en suggereerde dat de markttrend omhoog is.

Bitcoin die in de voorgaande weken was gedaald tot de niveaus van $25.000, herwon vorige week zijn opwaartse momentum. (BTC) liet in de afgelopen week een stijging van bijna 4% zien en overschreed op de eerste dag van de nieuwe week het niveau van $27.300.

Van de Poppe evalueerde het huidige technische perspectief van de toonaangevende cryptocurrency Bitcoin en wees op mogelijke prijsniveaus die in de nabije toekomst een cruciale rol zouden kunnen spelen in een tweet.

Bitcoin whale verplaatst 2.100 munten

Terwijl Bitcoin boven de $27.000 steeg, meldde PeckShield, een blockchain-beveiligingsbedrijf, kondigde in een bericht op zijn Twitter-account aan dat een Bitcoin-whale die al 6 jaar inactief was geweest, weer actief was. Deze heeft 2.100 (BTC) verplaatst die al 6 jaar ongebruikt waren gebleven

“Op 19 oktober 2017 verplaatste het BTC-adres dat ongeveer 2.100 Bitcoins ontving (toen ter waarde van ongeveer $11,8 miljoen) en al 6 jaar inactief was geweest, deze BTC’s naar een nieuw adres “1LGnp5…GgM”. De huidige waarde van deze BTC’s is $56,3 miljoen.”

Hoewel er verschillende redenen zijn waarom een Bitcoin-whale die jarenlang niet heeft gehandeld opnieuw in actie kan komen, wordt over het algemeen geïnterpreteerd dat actie ondernemen na lange tijd betekent dat ze willen verkopen. Het lijkt echter mogelijk dat ze zich voorbereiden op een andere actie, zoals herinvestering, in plaats van verkoop.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!