6 altcoins om deze week in de gaten te houden, aldus analist

De cryptocurrency-analist en handelaar, Miles Deutscher, heeft zijn wekelijkse lijst met tokens en trends op X (voorheen Twitter) gedeeld. En hier zijn er 6 altcoins om goed in de gaten te houden.

Volgens de analist, beweegt de prijs alsof iemand iets weet (mogelijk goedkeuring van ETF, dus goed om in de gaten te houden. Bitcoin (BTC) de prijs hield stand op het cruciale ondersteuningsniveau van $25.000 (ondanks tegenslagen) en veerde mooi op. De recente 15% stijging in open interest is zeer intrigerend, samen met de outperformance ten opzichte van aandelen.

Deutscher zei ook dat de coins Stacks (STX), Bitcoin Cash (BCH) en eCash (XEC) positief beïnvloed kunnen worden als de dominantie van Bitcoin toeneemt, maar dat ze behoorlijk riskant zijn.

Deutscher plaatste Arbitrum als de volgende coin op zijn lijst. Hij herinnerde eraan dat er vorige week een grote hoeveelheid ARB-coins naar de beurs werd overgedragen en verklaarde dat het 50 miljoen ARB-incentiveprogramma, waar we eerder over hebben bericht, een positieve invloed kan hebben.

Deutscher, die de LINK-token als volgende op zijn lijst had staan, zei dat de token een accumulatiemodel op zijn grafiek volgde en betoogde dat het tekenen vertoonde van relatieve versterking.

Als laatste stond Radian Capital (RDNT) op zijn lijst. De analist benadrukte dat er volgens de routekaart van de token, binnen twee weken de mainnet-lancering zal plaatsvinden. Hij zei ook dat de RDNT-token zal profiteren van de 50 miljoen ARB die is gelanceerd voor distributie in het Arbitrum-ecosysteem.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!