Ondanks moeilijke start, groeit Shibarium in een rap tempo

Uit nieuwe gegevens van de SHIB blockchain-tracker Shibariumscan zien we dat Shibarium de 2,5 miljoen heeft overschreden, met dagelijks ongeveer 200.000 aan transactieaantal. Door de snel groei van de nieuwe Layer-2 schaaloplossing van Shiba Inu (SHIB), wordt de toename in het staken van de altcoin deze wordt gebruikt om transactiekosten te bedienen.

Shibarium meer dan één miljoen transacties

Het afgelopen maand bereikte Shibarium meer dan één miljoen transacties en wallet-adressen. Uit eigen gegevens van Shibarium is de hoeveelheid Bone ShibaSwap (BONE) de 27,1 miljoen voorbij gegaan, deze heeft ook meer dan 1,2 miljoen unieke wallet aan adressen die gebruikt maken van zijn diensten. Eerder verklaarde de ontwikkelaar dat het team achter Shibarium vastbesloten is om het een van de beste Layer-2 protocollen op de markt te maken. Hij gaf het volgende aan:

“We hebben de status bereikt van een van de snelste en goedkoopste Layer 2-netwerken, en we streven ernaar om dat zo te houden. Ik las ook ergens dat sommige mensen niet blij zijn met de te lage netwerkvergoedingen, wat me deed lachen.”

Op het moment van schrijven wordt SHIB verhandeld op $0,000007. Met een lichte stijging gedurende de dag wordt BONE verhandeld op $0,832 en heeft het een kleine stijging ervaren in de afgelopen 24 uur. Als gevolg hiervan vertoont de prijs van SHIB een kleine stijging, terwijl BONE een kleine stijging heeft ervaren in de afgelopen 24 uur.

Shibarium tijdelijk offline

Shibarium, een Layer-2 schaaloplossing gelanceerd in augustus, heeft recentelijk de aandacht getrokken na een korte periode van technische onderbreking. Het platform ging tijdelijk offline vanwege overweldigende gebruikersactiviteit die miljoenen dollars aan cryptocurrency vastzette op de Ethereum-bridge.

Deze herstart heeft geleid tot positieve ontwikkelingen voor SHIB- en BONE-houders. De groei van Shibarium sinds de lancering en de mogelijkheid om transactiekosten te verlagen, worden gezien als veelbelovende ontwikkelingen voor de gemeenschap.

Ondanks de uitdagingen in de beginfase lijkt Shibarium nu op koers te zijn voor een veelbelovende toekomst. De recente herstart toont aan dat het ontwikkelingsteam vastbesloten is om de technische stabiliteit en bruikbaarheid van het platform te verbeteren. Dit zou kunnen bijdragen aan een bredere acceptatie van deze Layer-2 oplossing in de wereld van cryptocurrency.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!