Top 3 crypto koers verwachtingen voor september – BTC, XRP en ETH

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu het einde van de zomer eraan komt, kunnen we de balans opmaken voor een aantal van de bekendste cryptomunten. Hoe hebben cryptocurrencies zoals Bitcoin, XRP en Ethereum de afgelopen maand gepresteerd? 

De eerste conclusie die we kunnen trekken is dat augustus geen goede maand is geweest voor BTC, XRP en ETH. Zo verloor Bitcoin de afgelopen 30 dagen (van 5 augustus tot en met 5 september) maar liefst 8,96% van zijn waarde. Voor Ethereum gaat het om een daling van 8,65%. XRP had het nog een stuk zwaarder te verduren, en holders van XRP zagen de waarde van hun tokens afnemen met 17,74%. 

De sterkste dalingen vonden halverwege augustus plaats. In de periode van 15 tot en met 17 augustus crashte veel tokens, die zich sindsdien nog niet hebben weten te herstellen. Nu is het zo dat crypto traditioneel gezien vrijwel altijd slecht presteert in de zomermaanden. Laten we daarom eens vooruitblikken op de crypto koers verwachtingen voor september 2023 en wat op dit moment de beste crypto investering is. 

Kan Bitcoin weer richting de $30k stijgen eind september?

De zomermaanden kunnen we voor crypto het beste beschrijven als een ‘dooie boel’. De afgelopen jaren zien we in de meeste gevallen een daling van de koersen. Ook voor Bitcoin is dat sinds 2011 in acht van de twaalf jaar zo geweest. De afgelopen zes daalde de Bitcoin koers steevast in september met 3 tot 13,65%. 

Een stijging van richting de 20% die nodig is om weer de $30.000 te overschrijden lijkt dan ook zeer onwaarschijnlijk. Alleen in 2012 liet de Bitcoin koers in september een vergelijkbare prestatie zien. Bovendien zijn er momenteel geen signalen op de markt dat we op korte termijn al een onverwachte rally gaan krijgen.

De weerstand op $30.000, maar ook op weg naar dit prijsniveau, is bovendien aanzienlijk. De verwachting voor september lijkt in het gunstige geval een vrij zijdelingse beweging of lichte stijging. Pas als Bitcoin weerstand rond bijvoorbeeld $27.200 weet te doorbreken, en voor langere tijd hierboven weet te bewegen, kan er weer omhoog worden gekeken. 

Gaat Ethereum beter presteren dan Bitcoin?

Ethereum doet het tot nu toe iets beter dan Bitcoin. Toch heeft ook ETH vergelijkbare issues. Zo lukt het Ethereum niet om boven de $1.850 uit te komen, laat staan de belangrijke grens van $2.000 die nodig lijkt te zijn om een echte nieuwe crypto bull run te ontketenen. 

ETH doet het dit jaar tot nu toe wel iets beter dan BTC. Het is dus mogelijk dat Ethereum zich weet te ontkoppelen in september, en in tegenstelling tot Bitcoin wel een koersbeweging omhoog maakt. Zeker als Bitcoin zijdelings blijft bewegen zou dat kunnen gebeuren. 

De Bitcoin dominantie ten opzichte van altcoins is de eerste week van september gedaald, en als deze trend doorzet, kan er sprake zijn van een altcoin season waarbij ETH en andere tokens het beter gaan doen dan BTC.

Ripple (XRP) toekomst hangt aan een zijden draadje

Ripple en hun XRP token maken een moeilijkere periode door. De token verloor aanzienlijk meer van zijn waarde dan de concurrenten, en vecht op dit moment om een halve dollar waard te zijn. 

De koers van $0,50 komt overeen met de 200-day moving average, die op dit moment als support fungeert. Eerder was dat de 100-day moving average bij een prijs van $0,55, maar deze ging onlangs verloren. Als het bearish sentiment doorzet en XRP onder de $0,50 daalt, dan kan de munt in een vrije val belanden. Het eerstvolgende belangrijke supportniveau is dan $0,42.

Aan de andere kant zou XRP de huidige correctie kunnen overleven en zich herpakken, en dan op zoek gaan naar de prijsniveaus van juli, toen XRP nog $0,80 per token waard was.

De beste crypto investering van september 2023 – Hou deze tokens in de gaten!

Nu we de crypto koers verwachtingen van bovenstaande drie bekendste cryptomunten hebben besproken, kunnen we ook kijken naar wat voor traders de interessante mogelijkheden voor september 2023 zijn. Twee tokens springen er dan uit: Wall Street Memes hun WSM, en de LPX token van Launchpad XYZ. Laten we hieronder eens kijken waarom dit de beste crypto investeringen van dit moment zijn:

Wall Street Memes (WSM) – Succesvolle meme crypto gaat debuteren bij tier 1 exchange na afloop presale

Een van de meest besproken cryptocurrency projecten van de afgelopen maanden is Wall Street Memes (WSM). Dit project heeft de afgelopen tijd al meer dan $25 miljoen opgehaald aan investeringen, en staat nu aan de vooravond van wat kan uitgroeien tot de lancering van een van de grootste meme crypto van 2023. 

Geïnspireerd op de populaire Wall Street Memes movement, heeft dit project een van de grootste presales van de afgelopen jaren opgezet. Met dank aan een sterke community en uitgekiende strategie op sociale media is deze een groot succes gebleken. 

Wall Street Memes heeft meer dan een miljoen volgers, en combineert het beste van andere meme tokens zoals DOGE, SHIB en PEPE tot een nieuwe token die het gezicht moet worden van hun community. 

De presale bevindt zich nu in de laatste fase, waarna listings bij verschillende gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges zullen volgen. Er gaan sterke geruchten dat er ook een of meerdere tier 1 exchanges tussen zullen zitten. Dit zijn de crypto exchanges die het populairst zijn en het meeste aanzien genieten binnen de sector, en kunnen zorgen voor een verdere instroom aan kopers van WSM. 

Het team richt zich op een totale marktkapitalisatie ter waarde van $1 miljard dollar, waarmee de waarde van de token sinds de presale in totaal met 15 keer zou stijgen. Zelf meedoen met de presale kan nu nog via onderstaande link: 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<<

Launchpad XYZ (LPX) – Verkrijg inzicht in de cryptomarkt en de beste crypto investeringen met web3 platform

Launchpad XYZ heeft zich als doel gesteld om een startplatform te worden voor iedereen met interesse in web3, of het nu gaat om het vinden van nieuwe producten, beleggingen of investeringen. Het wil de komende jaren miljoenen mensen introduceren aan verschillende projecten, en zet hiervoor het eigen Launchpad XYZ platform op. 

Hierop kun je binnenkort de laatste DeFi applicaties, veelbelovende crypto projecten, play-to-earn games, metaverses en nog veel meer vinden. Middels een eigen scoresysteem – de Launchpad Quotient – kun je bovendien in een oogopslag zien of een project een goede basis heeft en zich loont als mogelijke investering. 

Launchpad XYZ lanceert tegelijkertijd met het platform verschillende functionaliteiten en programma’s die je kunt gebruiken. Zo kan het eigenlijk zonder dat gebruikers het doorhebben al een verbinding zijn met web3. Door de naadloze ervaring met bijvoorbeeld de eigen trading terminal en gedecentraliseerde exchange, kun je binnen enkele minuten al zelf cryptocurrency bezitten. Via de trading edge nieuwsbrief ontvang je bovendien de laatste marktinzichten.

Verbindend middel binnen het Launchpad XYZ ecosysteem is de LPX token. Hiermee verkrijg je toegang tot de (premium) functies van Launchpad XYZ, en kun je bijvoorbeeld ook transactiekosten betalen. Deze token is op dit moment te koop voor een prijs van $0.0445 per LPX, waarbij je bovendien kunt profiteren van een 19% bonus en – afhankelijk van de hoeveelheid gekochte LPX – verschillende extra voordelen. Na afloop van de presale zal de token beschikbaar zijn om te traden bij verschillende exchanges. 

>>> Nu naar de Launchpad XYZ Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!