Solana heeft een enorm opwaarts potentieel in de volgende bull-markt

Een veel gevolgde crypto-analist heeft gezegd dat Solana (SOL) enorm opwaarts potentieel heeft in de volgende bull-markt. In een nieuwe video-update zei Coin Bureau-host Guy Turner dat Solana een enorme rally zou kunnen doormaken, aangezien andere digitale activaprojecten concurreren met SOL in de crypto-ruimte. Hij gaf het volgende aan:

“Solana zou serieus potentieel kunnen hebben tijdens de volgende crypto bull-markt. Dit komt eenvoudigweg doordat de meeste nieuwe layer-1’s zichzelf hebben gepositioneerd als Solana-doders. Bedenk dat de crypto-munten die het beste presteerden tijdens de vorige cyclus degenen waren die zichzelf Ethereum-killers noemden.

Uiteindelijk zagen zowel ETH als deze Ethereum-doders enorme winsten. Het is mogelijk dat we een vergelijkbaar scenario zullen zien met SOL en alle Solana-doders tijdens de volgende cyclus. Dit gaat er echter van uit dat Ethereum de layer-1 competitie nog niet heeft gewonnen, wat, zoals je je zult herinneren, lijkt te kloppen.”

Solana wordt verhandeld voor $19,68 op het moment van schrijven, een daling van 5,3% in de afgelopen 24 uur. De handelaar geeft ook zijn mening over Binance Coin (BNB), dat het risico loopt om belangrijke ondersteuning op het niveau van $200 te verliezen.

Hij gelooft dat de prijsactie van BNB grotendeels zal worden bepaald door regelgevende ontwikkelingen in de Verenigde Staten, waaronder wat er gebeurt met de rechtszaak die de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) heeft aangespannen tegen Binance. Hierover werd het onderstaande aangegeven:

“Nu hangt het af of BNB kan herstellen van zijn recente dieptepunten, in wezen af van wat er gebeurt met Binance. Als we plotseling positieve regelgevende ontwikkelingen beginnen te zien, zoals schikkingen met Amerikaanse autoriteiten, die naar verluidt in de maak zijn, zou BNB kunnen exploderen aan de positieve kant van het nieuws.

Aan de andere kant, als de regelgevende druk op Binance aanhoudt, zou BNB kunnen blijven lijden. Dit is wat de grafieken suggereren, maar ik herinner je eraan dat technische analyse niet al te goed werkt met exchange-tokens. Er kunnen onvoorziene ondersteuningszones zijn voor BNB als het onder dat $200 niveau zou breken.”

BNB wordt verhandeld voor $216 op het moment van schrijven, een daling van 3% in de afgelopen 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!