Grote stijging voor Bitcoin aankomende weken aanstaande!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Soms voelt het totaal niet alsof de bullmarkt al van start is gegaan. Altcoins liggen relatief vlak, uitzonderingen daar gelaten. Bitcoin (BTC) laat fraaie sprongen zien, maar ligt tussentijds enorm lang stil. En toch zijn wij van CryptoCoinTalk er heilig van overtuigd dat de bullmarkt al van start is gegaan. En wat we nu zien past bij de vroegtijdige stadia van bullcyclussen die we eerder hebben gezien. Juist de eerste fase van de bullmarkt is vrij saai en zien we weinig spektakel. Uitbodemingsprocessen duren lang en zijn vrij traag.

Ondertussen zien we vooral in de decentrale wereld (on-chain markt) een enorme bullmarkt opbloeien, nog veel sterker dan we in eerdere cyclussen hebben meegemaakt. Dus dat belooft veel goeds! Geloof je het niet? Bekijk de grafieken van Rollbit, Kaspa en Hilo maar eens. Deze vind je op Coingecko.com. Zo zijn er nog vele voorbeelden, waar wij overigens met de Educatiegroep enorm van profiteren!

De markt is dus verre van dood en de verwachting is dat dit uiteindelijk ook zichtbaar gaat zijn op de centrale platformen, zoals een Binance, Bybit en Bitvavo. Afijn, laten we maar eens de grafieken induiken. Dan laat ik jullie zien waarom ik nog steeds zo bullish ben. Lees snel verder!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Weekgrafiek

Ik heb er even een paar indicatoren bij gepakt die ik vaak gebruik ter extra confirmatie op de hoge tijdsframes. Zo zien we de RSI die volledig gereset is (teruggekomen op het 50 RSI level). Je ziet dat het terugtesten van de 50 RSI na een sterke stijging leidt tot een nieuwe impuls, met nieuw momentum. Daarnaast zien we ook dat de 21 en 12 EMA (rode en blauwe lijn) dienen als steun. Dit is typerend in een bullmarkt. Je kan het er zelf ook even bij pakken op tradingview.com. Bekijk de historie maar eens. In bearmarkten dient het als weerstand en in bullmarkten dient het als steun. We mogen dus ook hier verwachten dat het als steun gaat dienen.

Verder zien we dat we de vorige high op $25.200 met succes hebben teruggetest en nu op weg lijken richting de liquiditeit op $32.400. De trend is omhoog (higher highs en higher lows) en zo stapelen de bullish argumenten zich op. Ik kijk dus met overtuiging omhoog! $32.400 op de weekgrafiek breken betekent veel hogere prijzen opzoeken. Dan komen prijstargets als $38.000, $48.000, $52.000, $65.000 en nieuwe all time highs in beeld.

Daggrafiek

Op de daggrafiek houd ik nog steeds rekening met het scenario wat we de afgelopen 2 weken voortdurend in de video’s hebben benoemd. We verwachten een power of three, oftewel accumulatie (blauw), manipulatie (rood) en expansie (groen). Dit is een vorm van liquiditeit ophalen en marktparticipanten buitenspel zetten. Het gevolg is een sterke stijging omhoog. Mochten we met overtuiging terug in de range sluiten op de daggrafiek is dat een sterk signaal dat we veel hoger gaan bewegen. Bij voorkeur zie ik een dagelijkse candle close boven de $30.350.

Conclusie

Kortom, wij zijn nog altijd zeer bullish op Bitcoin en hebben geen reden om te twijfelen aan de bias. Zo lang we op de weekgrafiek niet onder de $24.800 sluiten ben en blijf ik bullish. De tijd zal leren of we gelijk hebben! Denk in ieder geval te alle tijden aan je risicomanagement! Fijn weekend!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!