Bitcoin ‘feest’ staat op het punt te beginnen, aldus analist

Crypto-handelaar Michaël van de Poppe uit positieve gevoelens over Bitcoin (BTC), terwijl het vlaggenschip van de crypto-markt zich onder een belangrijk weerstandsniveau bevindt. Met betrekking tot een mogelijke opwaartse beweging vertelde Van de Poppe namelijk aan zijn 662.700 Twitter-volgers dat Bitcoin “dichtbij een feestje” is.

De veelgevolgde crypto-analist geeft ook aan op een bijgevoegde grafiek dat de rally zou kunnen beginnen bij een prijs boven het niveau van $30.000.

Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld tegen $29.777. Volgens Van de Poppe duidt een prijs onder de $29.700 erop dat Bitcoin aan het consolideren is. Hij zei het volgende:

“Het Bitcoin-feest begint wanneer we $29.700 doorbreken.

Tot die tijd is het gewoon consolidatie.”

De veelgevolgde crypto-analist zei ook dat de mogelijke goedkeuring van spot Bitcoin en Ethereum (ETH) exchange-traded funds (ETF’s) in de VS zal fungeren als een katalysator voor de markt. Hij voegde het onderstaande hieraan toe:

“De ETF’s zijn vlakbij.

Het is veel groter dan je denkt, omdat het de markten zal bewegen.

Koop de dip, zoveel als je kunt, voor Bitcoin en Ethereum.”

Van de Poppe trekt ook de waarschijnlijkheid in twijfel dat het vlaggenschip van de crypto-markt onder het dieptepunt van 34 maanden van ongeveer $12.000 zal vallen, nadat BlackRock een spot Bitcoin ETF heeft aangevraagd en PayPal een stablecoin heeft onthuld:

“In 2023 vroeg de grootste vermogensbeheerder een Bitcoin ETF aan.

In 2023 lanceert het grootste fintech-bedrijf een stablecoin.

En toch denk je dat Bitcoin naar $12.000 zal gaan.

Denk opnieuw.”

Wat betreft de bredere crypto-markt suggereert Van de Poppe op een grafiek dat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrencies zou kunnen stijgen tot boven de $1,5 biljoen, vanaf de huidige $1,23 biljoen.

“De totale marktkapitalisatie van crypto zoekt naar een nieuwe hogere bodem…

We zijn in een stijgende trend sinds november 2022.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!