Finst lanceert nieuwe functie – Storten van crypto is nu beschikbaar!

Finst is een revolutionaire nieuwe cryptobeurs van 2023, gevestigd in hartje Amsterdam. Finst wil de concurrentie aangaan met andere populaire Nederlandse platformen, zoals BitvavoCoinmerce en Bitcoin Meester. Om dit te bewerkstelligen heeft de beurs een nieuwe functie gelanceerd, namelijk het storten van crypto!

Dit betekent dat gebruikers nu gemakkelijk, zonder kosten hun crypto bij Finst kunnen storten, terwijl ze profiteren van de laagste handelskosten van Nederland.

Naast dit feit, gaf het bedrijf aan dat ze in de komende weken de mogelijkheid zullen introduceren om opnames naar andere exchanges of hardware wallets te doen. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra deze service beschikbaar komt.

Om deze mijlpaal te vieren, heeft Finst een leuke actie gelanceerd, waarbij de gratis handelsactie geüpgraded is van €5.000 naar €10.000, geldig voor 2 weken.

Wil je profiteren van de goedkoopste handelskosten? Stort je crypto dan snel over naar Finst en profiteer nu van gratis handelen voor de eerste €10.000 euro.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!