Bluntz voorspelt veel goeds voor SOL en ETH

Een handelaar die tijdens de bear-markt van 2018 de bodem voor Bitcoin (BTC) correct voorspelde, zegt dat de Ethereum (ETH) rivaal Solana (SOL) zich klaarmaakt voor een meteorische prijsstijging. De pseudonieme analist Bluntz vertelde aan zijn 223.500 Twitter-volgers dat Solana op het punt lijkt te staan om de explosieve rally van Bitcoin aan het begin van het jaar te evenaren.

Volgens een grafiek gedeeld door de top handelaar zou Solana in oktober in de buurt van $100 kunnen stijgen als het smart contract-platform zijn scenario volgt. Hij gaf hierover het onderstaande aan:

“Ik neig ernaar om voor een paar maanden volledig in SOL (maximalist) te gaan, om eerlijk te zijn. Een van de schoonste doorbraakmomenten in een opwaartse trendlijn die ik heb gezien sinds BTC in januari op $18.000.”

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor $26.70, wat wijst op een opwaarts potentieel van meer dan 288% als het Bluntz’s doel bereikt. Wat Ethereum betreft, gelooft de crypto-analist dat de toonaangevende altcoin klaar is voor een massale uitbraakrally ten opzichte van Bitcoin (ETH/BTC). Het volgende werd gezegd:

“De bijna een jaar durende uitbraak van de ETH/BTC-wig wordt prachtig. Voor wat het waard is, denk ik dat het waarschijnlijk al een bodem heeft bereikt en ik zou er enthousiast van worden als het de 0.07 BTC ($2.101) bereikt. Ik denk dat er niet genoeg mensen gepositioneerd zijn en volledig verrast zullen worden.”

Volgens de grafiek van de handelaar lijkt hij te voorspellen dat ETH/BTC kan stijgen tot een hoogtepunt van 0.112 BTC ($3.362). Op het moment van schrijven is ETH/BTC 0.06337 BTC ($1.909) waard.

Wat Bitcoin zelf betreft, gelooft Bluntz dat BTC op zijn minst zal stuiteren nadat het kort onder de $30.000 is gedaald. Bluntz voegde hieraan toe:

“De lagere timeframes voor BTC zien er zeker veelbelovend uit, met het heroveren van het laagfrequente bereik waar we zojuist van zijn afgebroken na het testen van het onderste deel van het hogere time frame-bereik. Het slechtste scenario: een paar dagen omhoog, het beste geval: nieuwe hoogtepunten, naar mijn mening.”

Op het moment van schrijven is BTC $30.011 waard met een lichte stijging van 0,15%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!