Analist voorspelt 18 maanden plezier voor Bitcoin en Ethereum

De anonieme host van InvestAnswers heeft in een recente video op zijn YouTube-kanaal bullish koersdoelen voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) opgegeven, waarbij hij aangaf dat hij niet “verbaasd” zou zijn als Bitcoin tegen april 2024 $42.000 bereikt.

Zijn voorspelling is gebaseerd op het gedrag van de optiemarkt. Volgens InvestAnswers is de vraag naar de call-opties van Bitcoin hoger dan die naar put-opties en dit is “erg bullish”. Hij zei hierover het volgende:

“29 december 2023 – en je kunt hier enorm veel actie zien op het niveau van $45.000 … Een ding waar ik wel op wil letten, is de put-call-ratio – 0,39. Er worden dus veel meer calls gekocht dan puts, wat erg bullish is. Maar kijk eens naar de hoeveelheid prijsactie, zelfs daar bij $45.000, $44.000, $43.000, enz.

Ik heb al vaak gezegd dat het me niet zou verbazen als we tegen april 2024 $42.000 zouden zien op het moment van de halvering. Volgens de [grafiek hieronder] zouden we er tegen Kerstmis kunnen zijn – $45.000+. Nogmaals, als de spelers van deze opties acties correct zijn … “

Callopties zijn contracten die de houder het recht geven om een ​​onderliggend actief tegen een bepaalde prijs op of voor een bepaalde datum te kopen, terwijl putopties de houder het recht geven om een ​​onderliggend actief tegen een bepaalde prijs op of voor een bepaalde datum te verkopen.

Wat Ethereum betreft, gaf de pseudonieme analist aan dat de put-call-ratio van het op een na grootste crypto-activum per markt een “extreem bullish” signaal afgeeft. Hij beschreef het als volgt:

“Je ziet weer veel vraag naar oproepen voor $2.500 voor ETH, dezelfde datum 29 december 2023. Maar kijk eens naar de put-call ratio: 0,21. Dat is extreem bullish. Niemand, vrijwel niemand, koopt puts op Ethereum. Iedereen verwacht dat het naar het noorden gaat voor $2.000, tot gemiddeld $2.500 tegen Kerstmis. Sommige mensen hebben daar ook weddenschappen rond de $6.500.

Dus hoe dan ook, dingen gebeuren snel, we weten niet wanneer. Maar de komende vijf maanden zijn gegarandeerd leuk. En het jaar daarna. Dus we gaan hier anderhalf jaar absoluut plezier beleven.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!