Bitcoin op koers naar gigantische stijging! $38.000 volgende target?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Goedemiddag! Ik denk dat we op weg zijn richting veel hogere prijzen voor Bitcoin (BTC). Pullbacks zullen gering zijn en de bewegingen omhoog agressief. Ondanks de recente harde stijging geeft de koers ook nu amper de kans voor buy the dip mogelijkheden en dat is typerend voor een sterk trendende Bitcoin. Lees snel verder wat je de komende tijd kan verwachten!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Weekgrafiek

Heb je een framework nodig voor je eigen macro analyses? Check dan de weekgrafiek die bij het artikel is gevoegd. In mijn ogen zijn dit de belangrijkste levels. We hebben de $25.200 key area vastgehouden en zijn nu op weg richting $32.450. Dit is de laatste horde voor een serieuze expansie omhoog. Eerstvolgende significante prijstarget vanaf de weekgrafiek gezien is de $48.189, maar op de daggrafiek ligt er op zich nog wel iets tussen. Mijn verwachting is dat we de komende weken en maanden richting veel hogere prijzen gaan bewegen. Ik verwacht dus een vervolg van de trend en dat we nog lang niet uit gaan toppen.

Daggrafiek

Op de daggrafiek zien we hoe we tegen resistance van de vorige high aan zitten ($31.000). We zijn dat nu weer aan het testen. Ik acht de kans groot dat we daar ergens de komende dagen of weken doorheen gaan beuken en de $32.450 gaan testen. Mochten we toch nog iets van een pullback gaan zien heb ik mijn ogen gericht op $29.525 voor potentiële longs. Ik denk niet dat de koers veel lager zal gaan zakken. De markt is agressief bullish aan het trenden en geeft dus weinig diepe pullbacks. Mochten we gaan uitbreken kijk ik naar $32.450 en daarna naar $38.000.

Conclusie

De situatie t.o.v. eerdere artikelen ongewijzigd. Ik ben zeer bullish op de Bitcoin koers en blijf omhoog kijken. Ik heb op dit moment geen enkele reden om te twijfelen aan de bullish bias. Houd er rekening mee dat vandaag de maandcandle en de kwartaalcandle sluit, dus dat kan gepaard gaan met wat extra volatiliteit voor en na de close. Trade safe!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!