Bearish analist voorspelt verdere daling van Bitcoin en Ethereum naar $600

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist die dit jaar opgevallen is omdat hij tot op heden bearish is gebleven op de Bitcoin koers, ondanks de bounce, heeft onlangs in zijn Telegram-kanaal aangegeven dat hij steeds zekerder wordt van zijn voorspelling.

De pseudonieme handelaar die bekend staat als Capo vertelde zijn volgers dat toen Bitcoin (BTC) vorige week het $25.000-niveau doorbrak, dit het begin was van een afbreuk naar veel lagere niveaus. Hij zei het onderstaande:

“Geen clean break van 25k = nog geen bearish bevestiging. MAAR, de manier waarop prijsactie zich ontwikkelt, doet me denken dat we die breuk vroeg of laat zullen zien. Prijs heeft zojuist een nieuwe lagere high gevormd tegen dubbele sleutelweerstand. Altcoins zien er ook zwak uit.

Verwacht binnenkort een bearish voortzetting, en mogelijk het laatste en meest agressieve deel van de capitulatie (en van de bearmarkt). Stay safe!”

Wat betreft Ethereum (ETH), zei Capo dat de leidende altcoin al een diagonaal ondersteuningsniveau heeft doorbroken en waarschijnlijk op weg is naar veel lagere prijzen. De handelaar geeft dan ook een target ergens tussen de $650 en $550, of een daling van ten minste 62% ten opzichte van de huidige niveaus.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!