Cardano (ADA) lanceert node-versie 8.1.1

Cardano (ADA) -ontwikkelaars dringen er bij stake pool operators (SPO’s) op aan om bij te werken naar de nieuwste node-versie, 8.1.1, die gisteren is uitgebracht.

De recente update zal de werking van het platform verbeteren door de eerder op epoch-grenzen gerichte berekeningen over de hele epoch te verspreiden.

Met deze aanpassing beoogt men de overgangen tussen epochs, of tijdperken op de blockchain, soepeler te laten verlopen voor gebruikers.

Cardano-gemeenschapslid Rick McCracken deelde mee dat node 8.1.1 ook problemen met peer-to-peer-verbindingen (P2P) en het domain name system (DNS) aanpakt.

Door deze problemen op te lossen wordt de efficiëntie van Cardano’s mainnet verder verbeterd, waardoor het een aantrekkelijker platform wordt voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers.

De release van node-versie 8.1.1 toont opnieuw het voortdurende streven van het ontwikkelteam naar verbetering van zijn blockchain-technologie. Het Cardano-team dringt er dan ook sterk bij alle SPO’s op aan om zo snel mogelijk bij te werken naar deze nieuwste versie en benadrukt de gereedheid ervan voor gebruik op het mainnet en de significante verbeteringen die het met zich meebrengt.

Los van de technische complexiteiten die ten grondslag liggen aan blockchain-technologie, komt deze update neer op een verbeterde en efficiëntere gebruikerservaring op het Cardano-platform, wat weer ten gunste komt van de adoptie.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!