The Weeknd wereldtour biedt virtuele ervaring, in samenwerking met Binance

De wereldwijde tour “After Hours Til Dawn” van The Weeknd belooft de concertervaring opnieuw te definiëren. In samenwerking met de wereldwijde cryptocurrency-beurs Binance biedt de tour een meeslepende combinatie van live optredens, augmented reality-ervaringen (AR) en digitale uitdagingen die verder gaan dan traditionele betrokkenheid van fans.

Virtueel concert voor fans van The Weeknd

Tijdens elke tourstop kunnen fans deelnemen aan unieke AR-ervaringen op locatie. Ook wie de concerten niet fysiek kan bijwonen, kan toch meedoen aan online digitale challenges van The Weeknd en Binance. Deze uitdagingen bieden een geweldige kans om een ​​nieuwe dimensie van fanervaringen te ontgrendelen, met potentiële beloningen zoals merchandise, concertkaartjes en meer.

Naast het directe spektakel van de concerten, hebben The Weeknd en Binance een nieuw niveau van interactie met fans ontwikkeld: Een meeslepende digitale metaverse die bekend staat als enterthedimension.com. Met deze virtuele schattenjacht kunnen fans nieuwe niveaus, podia en beloningen ontgrendelen, wat een ongekende manier biedt om met de artiest in contact te komen.

Daarnaast kunnen fans ook deelnemen aan puzzeloplossende activiteiten, waarbij succesvolle voltooiingen kunnen resulteren in zeer gewilde merchandise of toekomstige concertkaartjes.

Bovendien krijgen kaarthouders voor de wereldwijde tour toegang tot Souvenir NFT’s – digitale tokens die dienen als aandenken aan het concert. Dit vertegenwoordigt een nieuwe Web3-benadering van de aloude traditie van het bewaren van concertkaartjes. Geselecteerde tourstops zullen ook AR-portals bevatten, gehost door Binance.

Het snijpunt van entertainment en Web3

Later dit jaar is Binance van plan een exclusieve NFT-collectie aan te bieden voor degenen die de concerten niet kunnen bijwonen. Deze collectie, het resultaat van een samenwerking met The Weeknd, belooft verschillende unieke voordelen voor houders.

In een poging om positieve verandering teweeg te brengen, zal 5% van de verkoop van de Tour NFT-collectie worden gedoneerd aan het XO Humanitarian Fund, een liefdadigheidsinitiatief van The Weeknd en beheerd door het World Food Program USA.

De samenwerking tussen Binance en The Weeknd heeft een belangrijke rol gespeeld bij het aantonen van de kracht van Web3 bij het bevorderen van meer diepgaande verbindingen tussen een artiest en hun fans, volgens Rachel Conlan, Binance’s VP of Global Marketing. Ze was enorm enthousiast over de samenwerking met het team van The Weeknd bij dit streven, wat heeft geleid tot baanbrekende vooruitgang bij het verbeteren van de fanervaring.

The Weeknd komt ook met zijn tour naar Nederland, ondanks dat Binance besloten heeft om de Nederlandse markt te verlaten. De artiest zal op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni in de Johan Cruijff ArenA staan.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!