Ripple koers verwachting – Hoeveel kan Ripple waard worden en welke memecoins en shitcoins zullen meeliften op uitkomst Ripple rechtszaak

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De uitspraak in de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse toezichthouder SEC komt steeds dichterbij. Crypto traders kijken al maanden uit naar het moment waarop deze jarenlange soap stopt. 

Ripple werd aangeklaagd door de SEC omdat het XRP aangeprezen zou hebben als asset waarvan de prijs kan stijgen. Dit is een effect, of in het Amerikaans een ‘security’ en die mag je niet ongereguleerd aanprijzen. 

Met de rechtszaak staat de cryptomarkt in de Verenigde Staten op een belangrijk punt en daarom houden ook veel andere crypto-projecten in de gaten wat er gaat gebeuren tussen Ripple en de SEC. 

Ripple’s belangrijkste verdediging is een speech van enkele jaren geleden van de toenmalig voorzitter van de SEC. Hij stelde dat Bitcoin en Ethereum vanwege een aantal redenen niet als effect gezien konden worden. 

De SEC heeft geprobeerd dit bewijsmateriaal buiten de rechtbank te houden, maar hierin is de rechter niet meegegaan. Daarom denken veel andere ontwikkelaars in de crypto sector dat deze uitspraak belangrijk gaat zijn voor de hele markt. 

Het gaat dan vooral om de mate waarin de Amerikaanse overheid en haar toezichthouders crypto bedrijven gaan reguleren of zelfs aan gaan klagen. Mocht de SEC op alle punten gelijk krijgen, kan er daardoor een grote leegloop ontstaan van crypto bedrijven uit de Verenigde Staten. 

Hoeveel kan Ripple waard worden en welke memecoins zullen meeliften? 

Een overwinning voor Ripple zal niet veel veranderen aan het vestigingsklimaat van crypto bedrijven in de Verenigde Staten, naast dat ze nu meer precedent hebben om zelf aanklachten te ontlopen. 

Wat een overwinning voor Ripple in de zaak wel op kan leveren is een grote koersstijging. Waar XRP op dit moment nog zo’n $0,50 waard is, kan dat na een gunstige uitspraak flink stijgen. 

Een overwinning betekent namelijk ook dat XRP weer terug gelist gaat worden bij exchanges als Binance. Daar werd de coin weggehaald toen bleek dat de SEC een rechtszaak tegen het bedrijf achter de munt wou beginnen. 

Op dit moment is de marktwaarde van XRP meer dan $25 miljard, maar bij een overwinning in de rechtszaak lijkt dit prima te kunnen verdubbelen. De munt zelf zou dus in 2023 weer naar een koers van $1 kunnen stijgen. 

Een gunstige uitspraak kan daarnaast de hele crypto markt weer in een beter daglicht zetten. Amerikanen zullen mogelijk weer wat meer vertrouwen in de sector krijgen en dat kan de prijzen van veel coins goed doen. 

Deze coins kunnen meeliften met XRP koersstijgingen

Laten we een aantal coins met je doornemen die kunnen gaan stijgen door de potentiële koersstijgingen van XRP. De drie tokens die hieronder genoemd staan zijn of nog verkrijgbaar in een presale of hebben die net uitverkocht. 

Het voordeel hiervan is dat de tokens nog even niet beschikbaar zijn bij crypto exchanges waardoor er nog geen koers ontstaan. Waarschijnlijk komen ze vlak voor, of vlak na, de uitspraak van de rechter in de Ripple zaak wel online.

Mocht de uitspraak dan gunstig zijn kunnen de tokens vanaf moment één profiteren van een bear market en kunnen de prijzen omhoog schieten. Door nu alvast te investeren, heb jij alvast een voorraadje van de tokens voor het geval dit inderdaad plaatsvindt. 

  1. Wall Street Memes (WSM) – Community memecoin met grote kansen
  2. AiDoge (AI) – Uitverkochte presale komt binnenkort live
  3. Launchpad XYZ (LPX) – Wordt dit je nieuwe trading platform? 

>>> Nu WSM tokens kopen in een presale <<< 

Analyse – Beste coins om nu in te investeren

Bij een nieuwe investering in een cryptomunt wil je natuurlijk wel een beetje weten wat je van deze coin kan verwachten. Hieronder vind je een analyse van de coins zodat je weet wat het idee achter de munt is, wat ze in de toekomst willen ontwikkelen en nog veel meer

1. Wall Street Memes (WSM) – Community memecoin met grote kansen

Een gloednieuwe memecoin waar analisten veel van verwachten is Wall Street Memes. De bijbehorende presale werd onlangs gelanceerd en in enkele dagen was er al meer dan $1 miljoen opgehaald. 

Achter de coin zit het team dat ook achter het massaal gevolgde Twitter-account met dezelfde naam zit. Met meer dan 200.000 volgers wist het vuurtje rondom de munt zich dan ook snel te verspreiden.

De afgelopen maanden doen memecoins het erg goed en daarvoor zijn ze vaak afhankelijk van de community die zich met de munt bemoeit. Hierdoor denken analisten dan ook dat de Wall Street Memes token (WSM) enorm kan stijgen zodra het de markt echt betreedt. 

Op dit moment koop je de tokens gemakkelijk en snel via de website van het project. Doordat je de tokens in een presale koopt, is de prijs nu nog lager dan waarvoor deze uiteindelijk gelist zal gaan worden. 

Je koopt de WSM tokens gemakkelijk door er Ethereum of USDT voor in te ruilen. Daarvoor heb je wel een aparte crypto wallet als MetaMask nodig. 

>>> Direct Wall Street Memes Tokens kopen <<< 

2. AiDoge (AI) – Uitverkochte presale komt binnenkort live

Door naar een andere memecoin die de presale alweer achter de rug heeft, hoewel ze dat zelf ook nog niet verwacht hadden. AiDoge haalde al zo’n $15 miljoen op in enkele weken tijd. 

Het is nu wachten op de eerste listing van het project dat je toegang geeft tot kunstmatige intelligentie die voor jou memes kan maken. Je hoeft hiervoor alleen maar een tekst op te geven en AiDoge rolt er voor jou een verse meme uit. 

Deze meme kun je zelf gebruiken en ze delen in je favoriete WhatsApp groep of op social media als Twitter en Instagram, maar AiDoge biedt je ook de kans om crypto te verdienen aan deze memes. 

Dat kan door ze op de nog te lanceren publieke wall van AiDoge te zetten. Daar kan iedereen stemmen op de favoriete memes en de memes waar het meeste op gestemd is, krijgt uiteindelijk een beloning in de vorm van AI tokens. 

Je kunt de AI tokens nog kopen via de website van AiDoge, maar dit is niet meer tegen een gereduceerd tarief. Je betaalt nu precies het bedrag waarvoor de tokens ook gelist gaan worden. 

>>> Pak nu je laatste kans om AI tokens te kopen <<< 

3. Launchpad XYZ (LPX) – Wordt dit je nieuwe trading platform? 

Ben jij op zoek naar een nieuw trading platform waar je alles bij de hand hebt? Dan is Launchpad XYZ misschien wel het platform voor jou. 

Dit crypto trading platform biedt je namelijk alle handvaten en tools om betere crypto trades te gaan maken. Eén van de manieren waarop ze dit doen is door je toegang te bieden tot Trading Edge, een nieuwsbrief waarin dagelijks de beste kansen in de markt bekeken worden. 

Als je daar een kans tussen ziet die je meteen wilt benutten, kan dat ook op het platform van Launchpad XYZ zelf. Je hebt hier toegang tot een eigen trading platform en een decentrale exchange

Je hebt de tokens van Launchpad XYZ nodig om toegang te krijgen tot het platform en deze tokens zijn te koop in een presale. Op dit moment betaal je slechts 0,0445 per token terwijl deze uiteindelijk gelist gaat worden voor $0,0565.

>>> Nu naar Launchpad.xyz <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!