Deze twee altcoins moet je in de gaten houden, volgens DonAlt

De gerenommeerde analist DonAlt heeft onlangs aan zijn ruim 50.000 abonnees op YouTube zijn top twee large-cap altcoins bekendgemaakt.

In een nieuwe strategiesessie vertelde de analist dat een van de altcoins die zijn aandacht trok, LDO is, het native token van Lido DAO, de liquid-staking-service.

Volgens de cryptostrateeg ziet LDO er aantrekkelijk uit, hoewel het aanzienlijk terugliep van het hoogste punt van vorige week van $2,48. Hij zei het onderstaande:

“Lido is de laatste tijd erg interessant, waar je enorme bewegingen hebt alsof je volledig teruggetrokken bent. Dat is echt moeilijk. Ik denk dat die namen, bijvoorbeeld, Lido een van de namen is als je bullish op altcoins bent, het is een goede om de bullishness uit te drukken.”

Een andere altcoin op de radar van de analist is het peer-to-peer betalingsnetwerk Litecoin (LTC). Volgens DonAlt ziet Litecoin er interessant uit ondanks de huidige omstandigheden in de bredere altcoin-markten vanwege de inkomende halvering van LTC. Hij zei het volgende:

“Als je kijkt naar (de) Litecoin halvering… is het 80 dagen (weg). Dat is dus twee bijna drie maanden. En dat is een mooie deadline, want een maand voor de halvering wil je absoluut geen Litecoin meer bezitten. Dat betekent dat je technisch gezien 50 dagen hebt om de Litecoin-beweging uit te voeren.

Ik hou van die tijdsinvalidaties, want als de markt blijft hakken en Litecoin de komende 10, 20, 30 dagen niets doet, wordt het geen interessante handel meer, dus kun je er gewoon uitstappen.

Dat soort dingen vind ik leuk, vooral als de munt die dat heeft sterk handelt, wat Litecoin heeft.”

Tot slot bekeek de analist ook de grafiek van de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH). Hij merkte op dat de munt tekenen van leven vertoont, aangezien het weigert volledig in te storten, zelfs nadat het $2.000 als weerstand heeft gerespecteerd.

“Wat betreft ETH, ik denk dat hoe langer dit hier zijwaarts gaat, hoe beter het is voor bulls, omdat dit soort opstellingen uiteindelijk moeten werken, en hoe langer ze niet spelen, hoe waarschijnlijker het is dat ze ‘ gaan gewoon verdwijnen…

Als we nog twee weken hebben die niet noodzakelijkerwijs veel verder gaan dan (de) laatste (paar weken) naar beneden, dan denk ik dat het op dat moment punteren naar de lange kant echt interessant gaat worden.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!