DOGE en SHIB zijn nog steeds de leiders onder de memecoins, aldus Santiment

Het toonaangevende analysebedrijf Santiment heeft onlangs aangegeven dat de huidige hype rond de memecoin Pepe (PEPE) in het niet valt bij de Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) manieën uit het verleden.

In een nieuwe analyse merkte het crypto-analysebedrijf op dat het hoogste dagelijkse handelsvolume van PEPE in de afgelopen weken $2 miljard bedroeg. Het ging verder met:

“In de wereld van op meme geïnspireerde cryptocurrencies hebben DOGE en SHIB hun gloriemomenten gehad, met handelsvolumes die in hun hoogtijdagen astronomische hoogten bereikten. PEPE, een andere cryptocurrency met meme-oorsprong, is er nog niet helemaal. Bij het vergelijken van hun handelsvolumes op hun hoogtepunt bereikte PEPE $2 miljard, terwijl SHIB en DOGE respectievelijk $40 miljard en $70 miljard bereikten.”

Santiment merkte ook op dat de deelname van de detailhandel aan de Pepe-rally “bijna onbestaande” was in vergelijking met de Dogecoin- en Shiba Inu-waanzin.

PEPE wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,000002. Het 63e gerangschikte crypto-activum volgens marktkapitalisatie is de afgelopen dag met 0,63% gestegen, maar meer dan 53% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $0,00000431, dat het bereikte op 5 mei.

DOGE handelt op het moment van schrijven tegen bijna $0,0726. Het negende gerangschikte crypto-activum volgens marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met 0,08% gestegen, maar de afgelopen zeven dagen met meer dan 0,7% gedaald.

Shiba Inu wordt op het moment van schrijven verhandeld tegen $0,000009. Het 16e gerangschikte crypto-activum volgens marktkapitalisatie is de afgelopen dag met meer dan 1,3% gedaald en de afgelopen week met meer dan 0,22%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!