Pepe Coin, Floki Inu koersontwikkeling stagneert terwijl deze nieuwe crypto de leiding neemt in de memecoin crypto hype

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Afgelopen week stond in het teken van de wederopstanding van enkele memecoins en de opkomst van nieuwe tokens die andere memes gebruiken. Waar de afgelopen jaren de meeste coins gebaseerd waren op de bekende Doge meme, is er nu meer verschil.

Zo kwam deze week de Pepe coin opzetten, een token gebaseerd op de Pepe meme. Dit is een kikker die uit een bepaalde strip kwam, maar later online gekaapt werd door verschillende groeperingen.

Dat Pepe coin deze week zo hard steeg, is opvallend omdat de meme vooral gebruikt wordt door extreemrechtse online groepen. Toch staat voor veel mensen de meme, en ook zeker de token, los van het extreemrechtse gedachtegoed.

Naast Pepe coin stegen er nog veel meer memecoins met grote percentages waardoor het lijkt op een nieuwe bullish memecoin markt. Ook memecoins die al langer bestaan, zoals Floki Inu, wisten te profiteren van deze tijd in de markt.

Spongebob token schiet ook uit de startblokken

De ontwikkeling van de Pepe coin heeft gezorgd voor nog meer memecoins die zich baseren op memes van stripfiguren. Een bekende meme is de Spongebob meme waarbij één bepaald shot uit de Spongebob serie als grap ingezet wordt.

Net als bij Pepe coin gaat het bij de SPONGE token om het creëren van een community die de munt verder wil brengen. Dat doen ze door de token meer onder de aandacht te brengen via verschillende kanalen door bijvoorbeeld zelf veel memes erover te delen.

Dat is goed gelukt in de eerste week, de token steeg namelijk met meer dan 1.000% waardoor het hoog in de lijstjes van stijgende cryptomunten op websites als CoinMarketCap kwam te staan.

De token is gemakkelijk te koop via de website, Sponge.vip, maar ook nog op veel meer plekken. SPONGE is ontwikkeld op Ethereum en daardoor kun je het op alle decentrale exchanges die deze blockchain ondersteunen traden tegen andere tokens.

De token wordt ook aangeboden op de centrale exchanges LBank, Poloniex en BTXEX. Daarnaast staan er nog twee centrale exchange listings op de planning. De token zal binnen afzienbare tijd beschikbaar komen bij MEXC en Bitget.

Zorg dat je er op tijd bij bent en de hype rondom deze token niet mist zodat je profiteert van de toekomstige stijging van deze memecoin. Je kunt ook lid worden van de Discord community van SPONGE om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de token en om kans te maken op een deel van de airdrop.

>>> Nu SPONGE kopen <<<

Is AiDoge een memecoin met echte functionaliteit?

Veel memecoins zijn alleen een token met daarachter een community die de munt zo ver mogelijk probeert te krijgen. Toch zijn er ook steeds meer memecoins die wel een echte functionaliteit aanbieden.

AiDoge is het nieuwste voorbeeld van zo’n memecoin. Zij ontwikkelen een platform waarop gebruikers memes kunnen laten genereren met behulp van AI. De kunstmatige intelligentie is getraind op een dataset met duizenden memes.

Hierdoor kan AiDoge continu nieuwe memes blijven genereren die van elkaar verschillen. Je kunt deze memes laten genereren door er credits voor in te leveren. Die credits kun je kopen door er AI tokens voor in te leveren.

Deze AI tokens zijn alvast in te kopen via de website van AiDoge waar de tokens in een presale aangeboden worden. Deze presale maakt het mogelijk om alvast de tokens tegen een lage prijs aan te kopen.

Als je uiteindelijk een meme gegenereerd hebt met AiDoge kun je deze delen op social media, maar je kunt er zelfs ook weer AI tokens mee verdienen.

Er komt op het platform van AiDoge namelijk een publieke wall waarop iedereen zijn memes kan zetten. Daarnaast kan iedereen stemmen op deze memes en ontstaat er een ranglijst van memes waar het meest op gestemd is.

Vervolgens zal er eens in de zoveel tijd een beloning uitgekeerd worden aan deze memes die goed gepresteerd hebben.

>>> Nu investeren in AiDoge <<<

Hint Elon Musk op nieuwe No Meme Token?

Als je het over memecoins hebt, heb je het al snel over Elon Musk. De eigenaar van Tesla en Twitter stuurde onlangs nog een tweet de wereld in met een bijzonder plaatje.

Zoals wel vaker is het onduidelijk wat de miljardair precies met de tweet bedoelde, maar de alarmbellen bij crypto traders zijn wel afgegaan. Normaal gesproken volgt na zo’n tweet namelijk een stijging van relevante memecoins.

Dat kan zomaar gebeuren met de No Meme token., een token die vannacht gelanceerd werd en slim inspeelt op de tweet. De marktwaarde van $4 miljoen laat zien dat de token nog in de kinderschoenen staat, maar dat kan snel veranderen.

Als de No Meme token tractie weet te vinden bij crypto traders kan het enkele andere succesvolle tokens achterna. De stijgingen van Shiba Inu begonnen op een vergelijkbare manier en die token is inmiddels $5 miljard waard.

De token is op dit moment alleen te traden op Uniswap. Daarvoor kun je naar de Uniswap website of via de website van de No Meme token zelf gebruik maken van de Uniswap widget.

>>> Nu No Meme Tokens kopen <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!