Trending crypto alert – Gaat nieuwe crypto x100 na Elon Musk tweet?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Alle alarmbellen gaan af bij crypto traders na een nieuwe tweet van Elon Musk. Hij twitterde een plaatje van een bekende NFT uit de Milady Maker collectie met daarbij een stuk tekst dat crypto traders aan het twijfelen heeft gezet. 

De tweet, met als tekst ‘THERE IS NO MEME I LOVE YOU’ zorgde voor veel opgetrokken wenkbrauwen. Wat bedoelde Elon Musk hiermee en wat zou het effect van de tweet zijn op de crypto markt. 

Dat effect was al snel duidelijk, zowel de NFT-collectie deed goede zaken, maar ook een nieuw gelanceerde No Meme Token wist een flinke stijging te pakken. De token is inmiddels al met meer dan 100% gestegen, maar als dit zeg de komende dagen doorzet, kan het wel 100x over de kop gaan. 

>>> Direct NOMEME Tokens kopen <<< 

Niet de eerste stijgende cryptomunt dankzij Elon Musk

Er zit een langer verhaal achter de stijgingen dan je misschien denkt. Elon Musk gebruikt zijn Twitter account al tijden om bepaalde cryptomunten onder de aandacht te brengen. Zo deed hij dat eerder vaak met Dogecoin. 

De verwachting was dan ook dat Elon Musk, als groot fan van de originele meme coin, Dogecoin zou verwerken in Twitter nadat hij het platform kocht. Met de munt hadden microtransacties mogelijk gemaakt kunnen worden, maar nu maanden na de overname er nog steeds geen sprake is van een Dogecoin-integratie lijkt hier toch verzet tegen. 

Het houdt de tech-miljardair in ieder geval niet tegen in het plaatsen van nieuwe tweets over andere cryptomunten of NFT’s. De laatste tweet in deze categorie volgde dus in de nacht van woensdag op donderdag Nederlandse tijd. 

Meme coin markt heeft bijzondere week achter de rug

Er was afgelopen week veel te doen op de markt van meme coins met een ontploffing van enkele coins. Nieuwkomers als Pepe Coin, TURBO en SPONGE wisten grote stijgingen te noteren terwijl de coins op niets anders dan een meme gebaseerd zijn. 

Wel geeft het aan dat er een nieuw meme coin seizoen is aangebroken en het thema van dit jaar is niet meer alleen Doge, maar juist allerlei verschillende memes die gebruikt worden voor het ontwikkelen van een token. 

Het gaat hier veelal om online memes die eindelijk hun weg in de crypto wereld gevonden hebben. Zo bestaat Pepe the Frog al jaren, maar is de meme nu weer helemaal in doordat de Pepe coin zo goed presteert. 

Pepe Coin koers in de afgelopen maand / Bron: CoinMarketCap

Bij meme coins is het belangrijk om te weten dat ze vaak geen tot weinig functionaliteiten kennen en de koers van de munten volledig gebaseerd is op de populariteit van de munt en de community achter het project. 

Het is een spel van vertrouwen waarbij voor crypto traders grote winsten op de loer liggen, maar natuurlijk ook de nodige risico’s bij betrokken zijn. 

Nieuwe No Meme Token snel beschikbaar bij exchanges?

De pas gelanceerde No Meme token heeft nog een lange weg te gaan voordat het zich bij de meest populaire meme coins kan voegen, maar zoals je misschien wel vaker hebt gezien bij dit soort coins kan dat erg snel gaan. 

Het valt of staat ten eerste bij de listings die NOMEME voor elkaar kan krijgen. Een listing betekent dat de token bij een exchange geplaatst wordt zodat je daar in de token kan handelen. 

Op dit moment is de No Meme token alleen nog beschikbaar via Uniswap, maar daar zal het team achter de token ongetwijfeld snel verandering in aan willen brengen. 

Door de token te listen bij een centrale exchange kan de koers veel sneller doorgroeien omdat de token hierdoor makkelijker te koop is en daarmee beschikbaar is voor een veel groter publiek dan wanneer je deze alleen via een decentrale exchange aanbiedt. 

Er is nog geen eerste crypto exchange aangekondigd, maar de verwachting is dat dit snel zou gebeuren. Gezien dit een flinke stijging in de koers van NOMEME met zich mee kan brengen is het voor geïnteresseerde crypto traders aan te raden om nu alvast de tokens te kopen.

Dat doe je via Uniswap of de Uniswap widget op de website van NOMEME. Daar wissel je Ethereum, USDT of andere ERC-20 tokens in voor de nieuwe No Meme token. 

>>> Direct NOMEME Tokens kopen <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!