Uwerx (WERX) voorverkoop stijgt als crypto-prijsvoorspelling suggereert dat Synthetix (SNX) en FLOKI (FLOKI) in 2023 een hoge vlucht zullen nemen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nu het derde kwartaal van 2023 nadert, willen cryptohandelaren graag winst maken voordat het jaar om is, dus zijn ze op zoek naar munten met het potentieel om winst te maken. Drie munten op hun radar zijn Synthetix (SNX), FLOKI (FLOKI) en het nieuwe project, Uwerx. Uwerx bevindt zich nog in de voorverkoopfase en doet het goed tussen deze drie munten.

Lees verder terwijl we de kenmerken van deze drie munten bespreken en benadrukken in welke je het beste kunt investeren.

Wat houdt de toekomst in voor Synthetix (SNX)?

Synthetix (SNX) is een gedecentraliseerd financieringsprotocol dat werkt als een backend voor projecten die zijn gebouwd op Ethereum (ETH) en Optimism (OP). Het repliceert de waarde van digitale activa zoals fiat-valuta’s, aandelen en grondstoffen. Met Synthetix (SNX) kunnen gebruikers synthetische activa (synths) bouwen en deze munten, verhandelen of vasthouden.

Het token wordt momenteel verhandeld op $ 2,03 met een marktkapitalisatie van $ 604.423.692. Dit vertegenwoordigt een daling van 6,26% in de afgelopen zeven dagen. Hoewel Synthetix (SNX) nu in een dip zit, voorspellen analisten binnenkort een prijsstijging.

FLOKI (FLOKI): Loop Walhalla binnen

FLOKI (FLOKI) heeft zich onderscheiden van andere meme-munten door functionaliteit aan de functies toe te voegen. Een van deze functies is een NFT-gaming-metaverse genaamd Valhalla. In Valhalla, een spel-om-te-verdienen gaming-metaverse, verdienen gebruikers beloningen voor het vechten en handelen of het vasthouden aan activa die in de metaverse zijn verkregen. Om de waarde van FLOKI (FLOKI) verder te verbeteren, zijn de ontwikkelaars van plan om elementen uit games als Pokémon en Skyrim in Valhalla op te nemen.

Het project biedt extra functies, waaronder een NFT-marktplaats, een crypto-educatieplatform en DeFi-hulpprogramma’s, waardoor het opvalt tussen andere meme-munten in de crypto-markt.

Het FLOKI (FLOKI)-token is gedaald tot bijna -6,2% in de afgelopen zeven dagen, met een prijs van $0,00000672. Ondanks deze prijsdaling zijn analisten optimistisch en voorspellen ze dat FLOKI (FLOKI) in het eerste kwartaal van 2024 zou kunnen stijgen tot $0,00001516.

Uwerx (WERX): Ingesteld om traditionele freelanceplatforms uit te schakelen

Met een geschatte waarde van 59 miljoen dollar voor de freelance-industrie, beschouwen veel bedrijfsleiders het als de markt om in de gaten te houden. Door gebruik te maken van de grote markt, hebben traditionele freelanceplatforms zoals Upwork en Fiverr aanzienlijke opbrengsten uit vergoedingen en commissies behaald. Deze grote en steeds groeiende freelancemarkt is wat het binnenkort te lanceren project, Uwerx, gaat verstoren met zijn functies.

Uwerx zal blockchain-technologie integreren in de freelance-industrie en zal functies bieden zoals samenwerkingstools, geschillenbeslechting, escrow-services, intellectuele eigendomsrechten en lage transactiekosten.

In tegenstelling tot Upwork en Fiverr, die een vast bedrag van 20% in rekening brengen, rekent Uwerx slechts 1% aan en biedt zelfs beloningen in WERX-tokens aan gebruikers voor deelname aan activiteiten. Deze functies maken Uwerx tot een soort na-project onder freelancers.

Uwerx bevindt zich momenteel in de derde voorverkoopfase en er zijn 82.500.000 WERX-tokens beschikbaar voor deze fase. Het token wordt verkocht voor $0,0095, en nadat de eerste en tweede voorverkoopfase in recordtijd zijn voltooid, voorspellen analisten dat Uwerx in het vierde kwartaal van 2023 $1 zal bereiken. Dat betekent dat nu kopen nog steeds een geweldige kans biedt om enorme winsten te maken.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw geld, want Uwerx is goedgekeurd door SolidProof en InterFi Network. Bovendien heeft het ontwikkelingsteam beloofd een blokkeringsperiode van 25 jaar te activeren voor zijn liquiditeit.

En dat is niet alles; na bestudering van de prevalentie van online oplichting en de volatiliteit van de muntenmarkt, heeft het team besloten afstand te doen van het eigendom van slimme contracten zodra Uwerx op gecentraliseerde beurzen is genoteerd. Deze beweging voorkomt dat het tapijt gaat trekken en zorgt voor veiligheid en transparantie.

Daarnaast introduceert de ontwikkeling de Uwerx Vault, waar gebruikers tokens voor enige tijd kunnen opslaan. Deze kluis zal vergelijkbaar zijn met het concept van uitzetten.

Uwerx-ontwikkelaars hebben belangrijke wijzigingen in het project doorgevoerd om hun langetermijnvisie te ondersteunen en substantiële waarde te creëren voor hun gebruikers en investeerders. De tokentoewijzingen voor de voorverkoop zijn herzien van 45% naar 57% en de tokentoewijzing van het oprichtende team is verlaagd van 8% naar 7%.

Er zijn er nog meer. Een andere toename komt in het aantal toegewezen tokens voor fase 4 van de voorverkoop, dat nu 77.500.000 is. Wat fase 5 van de voorverkoop betreft, zijn er 72.500.000 tokens voor beschikbaar gesteld. Het team heeft 31 juli 2023 gepland als de laatste dag voor voorverkoop. Bovendien heeft het Uwerx-team aangekondigd dat de Alpha-versie van het Uwerx-platform bijna voltooid is en na voltooiing zal worden gedeeld.

Deze innovaties en extra beveiligingsfuncties zijn de reden waarom handelaren WERX-tokens kopen. Daarom, als u op zoek bent naar crypto’s die het potentieel hebben om in 2023 een hoge vlucht te nemen, overweeg dan om Uwerx te kopen nu de prijs laag is.

Bekijk deze links om deel te nemen aan de lopende voorverkoop:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!