Zal Uwerx (WERX) een revolutie teweegbrengen in de gig-economie en prijsvoorspellingen voor 2023 overtreffen, zoals Binance Coin (BNB) en XRP (XRP)?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De blockchain-revolutie komt eraan en investeerders moeten beslissen aan welke kant van de toekomst ze willen staan. Een van de meest opwindende lanceringen tot nu toe in 2023 is ongetwijfeld Uwerx, een agressieve disruptor die een revolutie teweeg wil brengen in de gig-economie. De waardepropositie is zo sterk dat analisten het zelfs zijn gaan vergelijken met Binance Coin (BNB) en XRP (XRP). Sommige analisten denken zelfs dat het deze tokens zou kunnen overtreffen.

Uwerx (WERX): Eén missie: een revolutie teweegbrengen in freelancen

Forbes heeft onlangs een enquête gehouden: 29% van de freelance respondenten zei dat hun bedrijf hun enige bron van inkomsten is. Dat percentage steeg van 17% in 2014. Deze enorme groei in freelancen betekent een enorm opwaarts potentieel voor freelance marktplaatsen. Uwerx is van plan een gedecentraliseerde freelance-hub op het Polygon (MATIC)-netwerk te bouwen en in te zetten die in staat is om industriële reuzen als Upwork te verslaan.

Analisten hebben keer op keer gewezen op de geschiktheid van blockchain-technologie voor deze marktverticaal. Uwerx biedt een verbeterde service voor freelancers met transparante prijzen, lagere servicekosten, ingebouwde samenwerkingstools en gepersonaliseerde matching. En omdat Uwerx blockchain-rails gebruikt, roeit het natuurlijk gevallen van fraude uit, beschermt het de intellectuele eigendomsrechten van freelancers door middel van onveranderlijke records en zorgt het voor snellere betaling dankzij smart contracts.

Verschillende voorspellingen van analisten schatten de handel in WERX-tokens tussen $2,20 en $2,40 in Q3/Q4 2023, daarbij verwijzend naar het feit dat het al audits heeft ontvangen van SolidProof en InterFi Network, een vijfentwintigjarige liquiditeitsblokkering heeft aangekondigd wanneer de voorverkoop sluit, en afstand heeft gedaan van contracteigendom. Dit zijn allemaal uitstekende tekenen voor vroege investeerders die snel moeten handelen om WERX te kopen voor slechts $0,005 tijdens de eerste voorverkoopfase voordat de prijs begint te stijgen.

Binance Coin (BNB) prijsvoorspelling

Binance Coin (BNB) is een belangrijke cryptovaluta in het DeFi-landschap, maar er is gevreesd vanwege de beschuldigingen tegen CZ door de Commodity Futures Trading Commission (CTFC). De waardering van Binance Coin (BNB) is gekoppeld aan het succes van Binance. Langetermijnbeleggers en houders van Binance Coin (BNB) halen deze beschuldigingen echter van zich af als gewoon meer FUD en een nieuwe poging van Amerikaanse regelgevende instanties om crypto te sluiten.

Binance Coin (BNB) wordt momenteel verhandeld tegen $317, met prijsvoorspellingen van analisten die een bereik voorspellen tussen $355 en $425 in 2023 voor Binance Coin (BNB). Als CZ de rechtszaak verslaat, mogen investeerders verwachten dat de prijs van Binance Coin (BNB) dienovereenkomstig zal stijgen, en gezien de deflatoire aard van Binance Coin (BNB), vertegenwoordigt het een geweldige langetermijnhouding.

XRP (XRP) prijsvoorspelling

XRP (XRP) is een ander project dat verwikkeld is in regelgevende schermutselingen. De SEC-zaak tegen XRP (XRP) gaat door, maar het lijkt erop dat XRP (XRP) kans maakt om te winnen. Dat is tenminste wat de recente prijsactie van XRP (XRP) laat zien. Beleggers hebben XRP (XRP) gekocht met de verwachting dat een positieve uitspraak de prijs van XRP (XRP) omhoog zal schieten.

XRP (XRP) wordt momenteel verhandeld tegen $0,99, met prijsvoorspellingen die XRP (XRP) in 2023 tussen $0,53 en $0,63 brengen. Kan de huidige prijs van XRP (XRP) worden overschreden?

Doe mee met Uwerx en Disrupt

Uwerx speelt in op een snelgroeiende markt en biedt alle vroege investeerders een enorm opwaarts potentieel. Er zijn geen juridische problemen en de weg vooruit voor Uwerx is eenvoudig: freelancers aantrekken en waarde opbouwen.

Investeerders die mee willen doen aan de revolutie op het gebied van freelancen, kunnen deelnemen aan de voorverkoop door de onderstaande links te volgen en een voorverkoopbonus van 20% te verdienen.

Lees hier meer:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!