ChatGPT voorspelde PEPE en TURBO pump – Is dit de volgende trending crypto voor een 1000x stijging?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Nieuwe AI technologie ChatGPT voorspelde eerder al een Bitcoin koers van boven de $100.000 dollar tegen het einde van het jaar. Daarna voorspelde het succes van $PEPE en creëerde de AI de nieuwe coin $TURBO, die in enkele dagen al $30 miljoen dollar heeft weten aan te trekken van investeerders.

Hoe kwam ChatGPT op deze voorspelling en wat moet je doen als je andere meme coin pumps hebt gemist? In dit artikel kijken we naar de volgende trending cryptomunt die naar de maan kan.

>>> Nu Sponge Kopen <<<

Nieuwe crypto munten stijgen hard

Nu dat de crypto bear markt voorbij lijkt te zijn, en de gehele cryptomarkt in de uptrend zit, profiteren de altcoins en meme coins daar ook van. Alle kleinere coins liften mee op het succes van Bitcoin en Ethereum, en sinds hun stijging zijn er grote winsten te boeken met de nieuwe meme coins als je weet in te stappen vanaf de crypto presale.

Wojak (+870%) en Pepe Coin (+580%) zijn allebei in minder dan een paar weken tientallen keer over de kop gegaan. Intussen lijkt hun volume al flink afgezwakt waardoor het steeds minder interessant wordt om in te stappen.

Daarnaast zijn WSB(+150%), Turbo en Bob continu aan het verdubbelen. Wat wordt de nieuwe meme coin om in het begin er bij te zijn?

AI modellen voorspellen $SPONGE

Na de juiste voorspelling door ChatGPT over PEPE en de zelfs de creatie van een nieuwe meme coin TURBO, lijken de AI modellen te weten hoe de cryptomarkt werkt.

AI modellen zoals ChatGPT analyseren enorme hoeveelheden data, charts, nieuws en internetcultuur om de volgende meme coin te voorspellen op basis van historische data. Sinds vandaag valt $SPONGE op vanwege de plotselinge groei in de eerste 24 uur van zijn bestaan. 

Spongebob token zit nu al op de grens van viral met een wereldwijde fanbase en onverwachte steun uit de hoek van meme coin experts.

>>> Nu Sponge Kopen <<<

Spongebob naar de maan? 1000x stijging?

Niemand wil een nieuwe meme coin mislopen en daarmee een potentiële 1000x winst. In de eerste uren is er door grote crypto influencers al miljoenen in volume in de nieuwe $SPONGE gepumpt. Is Spongebob de nieuwe cryptomunt met toekomst?

Op dit moment is $SPONGE net zijn rivaal meme coin $BOB voorbijgegaan met meer dan $10 miljoen in volume, en dat binnen een dag.

De nieuwste meme coin verdubbelde al in de eerste minuut van zijn nieuwe crypto bestaan. Dat konden zelfs de populairste meme coins Wojak, Turbo en Pepe niet nadoen.

Op Coinmarketcap was $SPONGE de snelst stijgende nieuwkomer, en er lijkt nog geen vertraging in de koers te zitten. Met naar de maan, wordt een stijging van duizenden procenten bedoeld, zoals bij Wojak (+1250%).

Fomo en meme coin hype

Waar komen die nieuwe meme coins vandaag die opeens zo veel hype krijgen en elk uur verdubbelen in waarde?

Mensen volgen graag trends, en zeker voor investeerders is het een goed idee om mee te liften op de huidige trend. Het is een feit dat groeiende trends aandacht trekken en men zich geneigd voelt om in te stappen op een project met veel aandacht.

De term FOMO, Fear Of Missing Out komt vaak voor in de cryptosfeer. Het is onder andere al in verband gebracht met de Dogecoin en Shiba coin omdat niemand meer een succesverhaal wilt mislopen.

Zodoende krijgen nieuwe meme coins veel aandacht op social media en onder de crypto investeerders, en zien de charts eruit als afgevuurde raketten. $SPONGE heeft zich regelmatig binnen een uur weten te verdubbelen over de afgelopen dag. 

$15 miljoen volume binnen 24 uur

Met een groei van ruim $15 miljoen sinds dat $SPONGE live is, zit de nieuwe meme coin $PEPE op de hielen. Al werd er in de afgelopen 24 uur wel meer dan een miljard getrade in $PEPE met bijna een verdubbeling sinds gisteren.

Er lijkt dus geen dak te zitten op meme coins, en het markt sentiment is erg gunstig om nieuwe meme coins naar de maan te sturen.

Er zullen voorlopig meer meme coins gemaakt worden zolang de markt er miljoenen of miljarden blijft pumpen, maar Spongebob is pas net begonnen. Dit is het moment om in te stappen.

Hou de Twitter van SPONGE in de gaten voor de laatste updates. Spongebob heeft ook een Telegram-kanaal en een Discord server.

>>> Nu Sponge Kopen <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!