Pepe Coin, Render en ArbDoge pump gemist en FOMO? Traders richten nu peilen op veelbelovende crypto AiDoge

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Grote cryptomunten als Bitcoin en Ethereum blijven de afgelopen dagen heel stabiel traden terwijl er een aantal andere cryptomunten grote stijgingen meemaakten. Pepe Coin, Render Token en ArbDoge wisten allemaal een flinke impuls in waarde mee te maken.

Waar kwamen deze stijgingen vandaan en wat moet je doen als je deze pumps gemist hebt? In dit artikel kijken we alvast vooruit naar de cryptomunt die als volgende kan gaan ontploffen.

Onbekendere munten stijgen hard

De stijgingen van Pepe coin, Render en ArbDoge kwamen onverwachts omdat de munten nog niet heel veel aandacht van media en traders hadden ontvangen. Er zijn echter wel redenen waarom juist deze munten het zo goed doen.

Laten we beginnen met de twee meme coins uit deze lijst; Pepe Coin en ArbDoge. Waar bijna elke meme coin in de markt gebaseerd is op de bekende doge-meme gebruikt Pepe coin de bekende Pepe the frog-meme.

Doordat crypto exchange OKX aangekondigd heeft de Pepe Coin te gaan listen, is de prijs van de token met bijna 3.000% gestegen de afgelopen tijd. ArbDoge is een andere nieuwe cryptomunt die opvallend genoeg niet op Ethereum of de Binance blockchain ontwikkeld is.

Zoals de naam al doet vermoeden is Arb Doge juist ontstaan op het Arbitrum netwerk. Een snel groeiende meme coin die onlangs gelist werd op Binance.

Render Token – Opmars van AI in de crypto wereld?

Daarnaast is er ook nog de Render token, een token die AI-technologie gebruikt en daardoor de aandacht van veel traders getrokken heeft. Sinds ChatGPT uitgebracht is, lijkt de hele wereld op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom AI.

Crypto traders zijn daardoor ook direct op zoek gegaan naar crypto projecten die op een manier AI gebruiken. De aandacht heeft vervolgens geleid tot een stijgende prijs van de Render token.

Veelbelovende AiDoge token de volgende stijger?

Als we de ontwikkelingen van de afgelopen dagen bekijken zien we een duidelijke trend in meme coins en AI-coins. In een zoektocht naar de beste investering van het moment hebben we deze trends meegenomen en kwamen we uit bij de nieuwe coin AiDoge.

Deze nieuwe cryptomunt mengt deze beide trends en heeft qua timing wat dat betreft niets te klagen. Met AiDoge moet het mogelijk worden om memes te laten genereren door een tekst prompt op te geven.

Deze memes kun je vervolgens delen via social media, maar ze komen ook terecht op de publieke ‘wall’ van AiDoge. Op deze wall kan er vervolgens gestemd worden voor de beste memes.

Hoe meer stemmen de meme krijgt, hoe hoger de meme op de ranglijst van die week komt te staan. Dat is belangrijk, want op basis van die ranglijst worden er beloningen uitgedeeld in de tokens van AiDoge.

Deze AI tokens zijn niet alleen te verdienen en te traden, je hebt ze ook nodig om credits te kopen. Met die credits kun je vervolgens memes laten genereren.

AiDoge is nog maar net van start gegaan en op dit moment is alleen de presale nog gelanceerd. De ontwikkeling van het platform is echter wel in volle gang en er wordt ook gebouwd aan een nieuwe website.

Voor het volgende kwartaal staat al het staking platform op het programma en gaat de token van AiDoge, AI, gelist worden bij centrale en decentrale exchanges. Aan het eind van dit jaar moet het meme generation platform live komen.

Ook de publieke wall voor memes en het credit systeem moeten dan werkend zijn. Ook voor het eerste halfjaar van 2024 zijn de plannen al op een rij gezet; het stemmen op memes en het verdelen van beloningen wordt dan mogelijk en AiDoge gaat het mogelijk maken om de gegenereerde memes als NFT’s te minten.

De tokens van AiDoge zijn alvast te koop in een presale en je moet er snel bij zijn om de tokens nog in deze presale te kunnen kopen. Er is inmiddels al zo’n $1,4 miljoen opgehaald en de eerste fase is al afgelopen.

Dat betekent dat de prijs van de tokens al gestegen zijn, hoewel je ze nog altijd voordeliger kan kopen dan waar ze uiteindelijk voor gelist gaan worden.

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!