Deze onbekende altcoin stijgt met 70% door tweet van Elon Musk

Zoals we allemaal weten, heeft Elon Musk veel invloed gehad op de prijzen van verschillende cryptocurrencies, met in het bijzonder de prijs van Dogecoin (DOGE). Nu is het echter zo dat een ongerelateerde tweet van de CEO van Tesla, SpaceX en Twitter een bepaalde altcoin met meer dan 70% heeft doen stijgen.

De onbekende altcoin die deze keer profiteerde van een tweet van Musk, is de native cryptocurrency van Cult DAO (CULT). De munt steeg met meer dan 70% kort nadat Elon Musk een mysterieuze tweet met dezelfde naam liet vallen. De tweet had echter vermoedelijk niets met het cryptocurrency-project te maken.

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Musk heeft eens te meer bewezen dat zelfs een korte tweet die door hem is gepost, een aanzienlijke prijsstijging van een bepaalde altcoin kan veroorzaken. Zijn meest recente bericht op het social mediaplatform bevatte de woorden “Cult / Culture”.

Ondanks dat hij niet onthulde wat de exacte betekenis van zijn tweet was, veroorzaakte de CEO van Twitter een prijspiek van CULT, die in enkele uren tijd met meer dan 70% steeg. Wat maar weer eens bewijst dat sommigen in de cryptomarkt elke kans aangrijpen om een gebeurtenis te veranderen in iets bullish.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!