Econoom voorspelt goede zomer voor Bitcoin

Macro-econoom Henrik Zeberg heeft aangegeven dat de Bitcoin koers deze zomer omhoog zou moeten schieten als de angst voor een recessie uiteindelijk afneemt.

Volgens de econoom ontwikkelt er zich een “blow-off top” voor aandelen en crypto, vooral gedreven door een daling van de vastrentende rendementen. Hij gaf het volgende aan:

“Blow-off top in ontwikkeling. De belangrijkste drijfveer voor [de] marktrally zal de komende sterke daling van de rente zijn. Economie in het goudlokje-zone. Risicoactiva zullen de zomer in vliegen.”

Zeberg citeerde vervolgens gegevens van Swiss Block, die aangeeft dat Bitcoin (BTC) bezig is met het vormen van een cup-and-handle-patroon, een bullish technisch patroon dat een inkomende impuls naar boven suggereert.

In dit geval suggereert het patroon van de beker en het handvat een initieel koersdoel ergens tussen de $35.000 en $52.000, volgens Swiss Block. Het gaf het volgende aan:

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

“Wij geloven dat er de komende dagen een laatste zetje naar beneden richting $26.500 komt (in het slechtste geval zelfs tot $25.200). Dit valt samen met het laatste duwtje in de rug voor een sterke omkering naar beneden. Het minimumdoel voor het patroon van de beker en het handvat is ~ $35.000.

Het doel voor golf drie van de EW (Elliott Wave) telling van lagere graden is $42.000 of zelfs $52.000 in een uitgebreide versie. Bitcoin en altcoins staan ​​op het punt een dieptepunt te bereiken, wat crypto’s naar veel hogere niveaus zal stuwen.”

Zeberg ging verder met het toespreken van bears en zei dat het onwaarschijnlijk is dat hun voorspellingen van een aanstaande crash en recessie zullen uitkomen. Hij sloot af met:

“Economie is 100% NIET in recessie. Beste beren, waarom zou de markt crashen als de economie niet in een recessie zit?

Bears zijn waanvoorstellingen! Volgens hen is elke dip ’the crash’, dit heet ’the wall of worry!’ Niets bearish aan NASDAQ. De huidige dip is een KANS om LONG-POSITIES te vergroten.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!