Venom Foundation kondigt de release aan van haar openbare testnet

Innovatieve en zeer schaalbare blockchain-infrastructuur staat nu open voor testen door ontwikkelaars en gebruikers.

Abu Dhabi, 25 april 2023 — Venom, een Layer-1 blockchain die opereert vanuit de Abu Dhabi Global Market (ADGM), heeft vandaag aangekondigd dat zijn openbare testnet officieel live is. De mijlpaal markeert een belangrijke prestatie in de roadmap van Venom terwijl het zich voorbereidt op lancering op het mainnet. Samen met de lancering van het testnet heeft Venom ook een groot aantal intern ontwikkelde gedecentraliseerde applicaties onthuld als onderdeel van zijn groeiende ecosysteem.

Het ontwerp van het testnet is geschikt voor zowel ecosysteemgebruikers als ontwikkelaars. Het stelt ontwikkelaars in staat om dApps en blockchain-protocollen te testen en te debuggen, terwijl gebruikers deze DApps uit de eerste hand kunnen ervaren. Het doel van het programma is om innovatie en gemeenschapsvorming binnen het ecosysteem aan te moedigen.

Ontwikkelaars en gebruikers kunnen het testnet in twee eenvoudige stappen uitproberen. Download eerst de Venom Wallet op mobiel via de Apple App Store of Google Play Store, of op de desktop als Google Chrome-extensie. Ten tweede kunnen gebruikers hun reis van het testen van het Venom-ecosysteem een ​​vliegende start geven door een gratis testnet-toewijzing te claimen. Peter Knez, voorzitter van de Venom Foundation Council, zegt:

“We zijn verheugd om de lancering van het openbare testnet van Venom aan te kondigen, een cruciale stap in de richting van onze aanstaande lancering van het mainnet. Met onze zeer schaalbare en betrouwbare asynchrone blockchain zijn we ervan overtuigd dat ontwikkelaars innovatieve dApps kunnen bouwen, terwijl gebruikers in staat om ze uit de eerste hand te ervaren.”

Ontwikkelaars kunnen proberen voort te bouwen op de asynchrone Venom-blockchain, die beschikt over een ultrasnelle snelheid van 100.000 TPS en een dynamische sharding-functie die de schaalbaarheid en netwerkbetrouwbaarheid verbetert. Om de boel op gang te brengen, heeft Venom een ​​repository met ontwikkelaarsdocumentatie samengesteld om ontwikkelaars uit te rusten met de nodige tools en kennis om te beginnen met bouwen.

Het netwerk van Venom verhoogt de interoperabiliteit, waardoor het een levensvatbare tool is voor ontwikkelaars, terwijl de lage transactiekosten het gebruiksvriendelijk maken voor wereldwijde acceptatie.

Een groot aantal DApps debuteren op het testnet

Verschillende DApps zullen hun debuut maken op Venom-testnet. Gebruikers kunnen ze uitproberen door transacties uit te voeren, de native Venom Wallet te testen en nog veel meer.

  1. Venom Wallet
  2. Venom Scan
  3. Venom Pools
  4. Venom Bridge
  5. Venom Stake
  6. Web3.World
  7. WeUp
  8. NFT Mint
  9. Oasis.Gallery

Over Venom Foundation

Venom Foundation heeft een licentie van de ADGM en maakt de versnelling van wereldwijde Web3-projecten mogelijk. Het gedecentraliseerde netwerk opereert onder de jurisdictie van de Abu Dhabi Global Market (ADGM). De ADGM is een oase voor investeerders en financiële dienstverleners en positioneert Venom als ’s werelds eerste conforme blockchain, die autoriteiten en ondernemingen de vrijheid geeft om te bouwen, te innoveren en te schalen.

Op de Venom-blockchain is door verschillende bedrijven een portfolio van in-house DApps en protocollen ontwikkeld. Met mogelijkheden van dynamische sharding, lage kosten, ultrasnelle snelheid en schaalbaarheid, heeft Venom het potentieel om te functioneren als de belangrijkste infrastructuur voor een wereldwijd ecosysteem van Web3-applicaties, met ultrasnelle transactiesnelheden en oneindige schaalbaarheid om te voldoen aan de eisen van een ooit uitbreidende gebruikersbasis.

Voor mediavragen kunt u contact opnemen met: Adam Newton (pr@venom.ventures)

Ga voor meer informatie over de lancering van het Venom-testnet naar: Website

Ga voor meer informatie over Venom Foundation naar: Website  |  Twitter

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!