Deze onbekende altcoin is met 55% gestegen, ondanks negatieve sentiment

Een nog vrij onbekende altcoin, die gebouwd is op het Ethereum-netwerk, heeft de afgelopen week het sentiment op de markt getrotseerd door een stijging van 55% te realiseren.

Polymath (POLY) steeg van een wekelijks dieptepunt van $0,176 naar een hoogtepunt van $0,272 om de cryptomarkt in het algemeen flink te overtreffen.

POLY heeft echter een deel van zijn winst opgegeven nadat het gisteren zijn hoogste punt in zeven dagen had bereikt en handelt op het moment van schrijven op $0,211, een daling van bijna 13% in de afgelopen 24 uur.

Polymath streeft ernaar klanten technologie te bieden om unieke effectenmunten op hun blockchain te creëren, uit te geven en te beheren. POLY-tokens voeden Polymath blockchain-transacties en worden gebruikt om te betalen voor het maken van tokens, nalevingscontroles en netwerkonderhoud.

Onlangs is Polymath lid geworden van de Canadian Association of Alternative Strategies & Assets (CAASA), een organisatie die zichzelf profileert als de grootste vereniging van Canada die de alternatieve investeringsindustrie vertegenwoordigt. De organisatie heeft ongeveer 400 leden, waaronder projecten in de crypto-ruimte.

POLY was onlangs ook getuige van een stijgend handelsvolume, waarbij CoinGecko meldde dat de altcoin op vrijdag meer dan $14,1 miljoen in volume registreerde, een stijging van 26,2% ten opzichte van donderdag.

Zelfs met de correctie is Polymath sinds het begin van het jaar met meer dan 50% gestegen. Ondanks de winst deze week en gedurende 2023, is het POLY-token meer dan 85% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $1,59, dat het helemaal terug bereikte in februari 2018.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!