McGlone: Bitcoin is nog steeds heel erg bullish

Senior Bloomberg commodities analist Mike McGlone heeft gezegd dat de vooruitzichten voor Bitcoin (BTC) op de lange termijn veelbelovend lijken. In een nieuw interview met Stansberry Research gaf McGlone aan dat hij zeer bullish is op Bitcoin, maar tegelijkertijd waarschuwde hij dat risicovolle activa zoals de belangrijkste crypto-activa in de toekomst voor aanzienlijke tegenwind staan. Het onderstaande werd aangegeven:

“Ik ben zeer bullish op Bitcoin vanwege belangrijke redenen – het heeft een definieerbare afnemende aanvoer en het is nog vroeg in de adoptiefase, je moet er op de lange termijn in zitten.

Maar het handelt ook 24/7 en het is een zeer belangrijke leading indicator en het lijkt erop dat het net is omgedraaid vanaf $30.000. Ik kan gewoon niet zien hoe we wat ik beschouw als een significante samentrekking in risicovolle activaprijzen gaan krijgen zonder dat Bitcoin, nog steeds een risicovol actief, daalt.”

Volgens de Bloomberg-analist zijn de recente prijsstijgingen die Bitcoin heeft doorgemaakt absoluut toe te schrijven aan een bear market rally. McGlone zei dat wanneer andere gecorreleerde activa in waarde beginnen te dalen als er een recessie komt, Bitcoin zal volgen. Het volgende werd gezegd:

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

“Ik ben bang dat wat er met Bitcoin gebeurt, is dat mensen er naar kijken alsof de bankencrisis heeft geholpen – het zal die kant op gaan en meer zoals goud en lange obligaties verhandelen. Maar ik denk dat het meer te maken heeft met alles wat dit jaar omhoog gaat en Bitcoin is het snelste paard in de race. Het was het snelste op de weg naar beneden, het snelste omhoog dit jaar…

Bitcoin is dit jaar bijna 80% gestegen en het zou zomaar kunnen omkeren. Het handelt 24/7, het is duidelijk een leading indicator.

Ik beschouw Bitcoin als, als de markten dalen, wat ik verwacht… bijvoorbeeld de S&P 500, ik verwacht dat die bij een normale recessie waarschijnlijk nog eens met 25% zal dalen, Bitcoin waarschijnlijk de eerste zal zijn die het voortouw neemt omdat het nog steeds een risicovol actief is.”

McGlone zei dat Bitcoin op de lange termijn zal handelen als een veilige haven:

“Ik denk op de lange termijn dat het [Bitcoin] voorop zal lopen en meer zal handelen als goud en lange obligaties als een risico-uit asset. Maar het blijft een zeer riskant actief.”

Bitcoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor een prijs van $27.259 met een daling van bijna 3% op de dag. De belangrijkste crypto-activa opende het jaar rond de $16.500 en steeg bijna 90% tot een hoogtepunt van $31.000 eerder deze maand.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!