Analist voorspelt Ethereum stijging naar all-time high

Een populaire crypto-handelaar, die de prijsbodem van Bitcoin (BTC) voor 2018 correct voorspelde, heeft onlangs aangegeven dat Ethereum (ETH) klaar lijkt om de koningsmunt aanzienlijk te overtreffen op weg naar zijn all-time high.

Pseudonieme analist Bluntz vertelde zijn 222.400 volgers op Twitter dat hij het Ethereum versus Bitcoin-paar (ETH/BTC) in de gaten houdt. Hij gaf aan dat het paar waarschijnlijk een dieptepunt in 2023 heeft bereikt rond 0,062 BTC ($1.879) en is het nu klaar lijkt te zijn voor een aanhoudende opwaartse trend in de komende maanden. Hij tweette het volgende:

“Tot nu toe heeft ETH/BTC zich precies afgespeeld zoals ik had voorspeld dat het meer dan vier maanden geleden zou gebeuren, tot aan het laagste niveau [op] 0,062. Het beste is dat ik denk dat het tegen het einde van het jaar ruim boven de 0,10 ($3.032) wordt verhandeld.

Kijkend naar Ethereum tegenover de Amerikaanse dollar (ETH/USD), zei Bluntz dat de leidende altcoin erin geslaagd is om een ​​belangrijk weerstandsniveau op de wekelijkse grafiek te behalen dat ETH bijna een jaar lang bearish heeft gehouden. Hij zei het volgende:

“ETH heeft zojuist een megasterke wekelijkse afsluiting gehad binnen een bereik van 300 dagen… Tijd om de PTSD (posttraumatische stressstoornis) te overwinnen en terug te keren naar de mentaliteit van de goede oude tijd.”

Na de uitbraak van Ethereum denkt de handelaar dat ETH zou kunnen stijgen naar zijn hoogste punt ooit rond de $4.800. Hij sloot af met:

“Zeg me dat dit ding niet naar een recordhoogte gaat.”

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!