Analist voorspelt stijgingen voor deze twee altcoins

Er zijn tegenwoordig zoveel altcoins op de markt, dat het erg lastig is om door de bomen het bos te zien. Gelukkig zijn er voldoende analisten in de cryptomarkt die hun top picks willen delen. Zo ook de pseudonieme analist Bluntz.

De veel gevolgde cryptocurrency-analist heeft recentelijk op Twitter aangegeven dat hij momenteel bullish is op twee altcoins en dat Ethereum (ETH) er ook erg goed uitzien, voorafgaand aan de Shanghai-upgrade.

De handelaar vertelde zijn 222.100 volgers dat blockchain-indexeringsprotocol The Graph (GRT) met ongeveer 30% zou kunnen stijgen ten opzichte van de huidige waarde van $0,14. Hij gaf tevens aan dat GRT de weg bereidt voor een rally naar $0,19 terwijl het naar de bovenkant breekt uit een dalende driehoek. Hij plaatste het onderstaande:

“Naast ETH denk ik dat GRT waarschijnlijk een van mijn grootste bags is, deze grafiek snakt naar mijn mening naar een monsterbeweging naar boven en ik ben ervoor gepositioneerd.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

Vervolgens zei de cryptostrateeg dat het AI-gerichte project Fetch.ai (FET) waarschijnlijk met meer dan 50% zal stijgen ten opzichte van de huidige waarde van $0,36. Hij zei dat nadat de FET uit drie weerstandsniveaus van de neerwaartse driehoek is gebroken, het klaar is om te stijgen naar $0,55. Hij tweette:

“Een andere die ik leuk vind, is FET, letterlijk zoveel gekke bullish charts die er zijn, het voelt alsof we bijna in het stadium zijn waar we blindelings longs kunnen gaan punteren, denk ik.”

Ten slotte woog de cryptohandelaar in op de geplande Shanghai-upgrade van deze maand voor het Ethereum-ecosysteem, waardoor investeerders hun gestakete ETH kunnen verkopen. Hij zei dat de upgrade een run naar boven zou kunnen veroorzaken, vergelijkbaar met een run van Bitcoin (BTC) in 2019, waarbij hij een gelijkenis opmerkt in hun prijsactiepatronen. Hij gaf het onderstaande aan:

“De ole ETH Shanghai-upgrade is de perfecte psyops om [angst, onzekerheid en twijfel] mensen uit generatielange verlangens, het is het perfecte scenario voor een muur van zorgen.”

Hij vervolgde met:

Wanneer ETH onvermijdelijk doorbreekt van $2.000, wil je dienovereenkomstig worden gepositioneerd, want helaas betwijfel ik of er nieuwe tests zullen zijn. Het zal hoogstwaarschijnlijk een regelrechte GOD-candle zijn zoals BTC in 2019.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!