De top 3 altcoins van dit moment, volgens CCT

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze lijst van de top 3 altcoins van dit moment. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers heeft de afgelopen maanden sterk het initiatief genomen en dat leidt zoals altijd tot altcoins die achterblijven. Dat is nou eenmaal de dynamiek van de markt. Altcoins trekken over het algemeen in een later stadium pas bij. We zien momenteel her en der steeds meer lichtpuntjes ontstaan in de altcoinmarkt, maar het is nog pril. We zien dat het gros van de altcoins licht mee omhoog beweegt als Bitcoin stijgt en hard onderuit gaat als Bitcoin licht daalt of vlak ligt. Toch zijn er altcoins die het goed doen. En daar valt momenteel ook het beste geld te verdienen. In dit artikel bespreken we de top 3 altcoins van dit moment!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

FXS/USDT

FXS heeft een uitbraak van de range gehad, na een week of 34 van consolidatie. Hoe langer de consolidatie, des te heftiger de uitbraak doorgaans. De range high lijkt met succes teruggetest en we lijken nu een poging te doen om een nieuwe uptrend in gang te zetten. De wekelijkse RSI ondersteunt dat idee ook, met een volledige RSI reset op het 50 level. Dit duidt doorgaans op het startsein voor de volgende impuls naar nieuwe hoogtepunten. $14.259 is het allerbelangrijkste punt. Komen we daar voorbij, kunnen we echt serieus rekening gaan houden met potentieel een nieuwe all-time high.

Bron: TradingView

GMX/USDT

GMX ziet er zeer solide uit. Lijkt zich weinig van Bitcoin aan te trekken en dat is doorgaans een teken van sterkte. Maakt op macrogebied higher highs en higher lows en lijkt te hinten naar een nieuwe all-time high. Ik kijk op GMX dus ook zeker verder omhoog. $88.71 is het eerstvolgende target.

Bron: TradingView

STG/USDT

Deze chart is nog vrij nieuw. De token is op Binance pas gelist sinds augustus 2022. Wat we zien is dat deze coin een macro uptrend in gang heeft gezet met higher highs en higher lows en dat we daarnaast na een significante impuls omhoog zijn gaan corrigeren en nu, net als bij FXS, de RSI resetten door het 50 RSI punt aan te tikken. Aangezien we momenteel veel sterkte zien, ondanks de kwakkelende Bitcoin, is dat een sterk teken dat we verder omhoog gaan bewegen met STG.

Bron: TradingView

Conclusie

In dit artikel geven we dus geen concrete instappunten. Daarvoor willen we je graag doorverwijzen naar onze Educatiegroep, via www.cryptocointalk.nl. Maar op deze manier filteren we wel de altcoinmarkt en krijg je de beste altcoins voorgeschoteld, zodat je vervolgens zelf de setups kan gaan zoeken. Heel veel succes!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!