Analist voorspelt Bitcoin koers van $40.000, maar waarschuwt voor altcoins

De veel gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar, bekend op Twitter als Kaleo, heeft onlangs zijn bullish sentiment geuit over de Bitcoin koers.

De pseudonieme analist vertelde zijn 569.500 volgers dat Bitcoin (BTC) snel naar het belangrijkste psychologische niveau van $40.000 zal stijgen. Hij tweette het volgende:

“De beweging van $30.000 naar $40.000 BTC zal veel sneller gaan dan de meeste mensen denken. Veel mensen die bulls *willen* zijn, maar wachten op een dip, zullen vanaf de zijlijn moeten toekijken.”

Kaleo heeft eerder een doel gesteld van $40.000 voor Bitcoin, waarbij hij verschillende keren heeft gezegd dat het belangrijkste psychologische niveau een “magneet” is. Hij gaf het volgende hierover aan:

“Dit is je dagelijkse herinnering dat $40.000 een magneet is. Geloof je me nog?”

Wat altcoins betreft, zei de analist dat er een kortstondige altcoin-rally zou kunnen plaatsvinden zodra de dominantie van Bitcoin zich tijdelijk terugtrekt op weg naar een stijging boven de 52%. Hij waarschuwde echter dat altcoins in waarde zullen dalen ten opzichte van Bitcoin, aangezien de koningsmunt zijn bullish momentum vernieuwt. Hij zei het onderstaande:

“Ter verduidelijking: Ik ben nog steeds extreem optimistisch over Bitcoin vs. altcoins op de meeste tijdframes. Ik zie deze mini-altcoin-rally in ieder geval als een kans voor degenen onder u die teveel in altcoins zitten om uw portefeuille opnieuw in evenwicht te brengen en een deel van die winst terug te draaien naar BTC.”

Hij vervolgde met:

“Bitcoin heeft momenteel een sterk bullish momentum – we bevinden ons in een kleine pauze voordat een enorme volgende etappe omhoog vliegt, recht boven de $30.000. Onder de $30.000 is realistisch gezien uw kans om te profiteren van deze stap voor altcoins.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!