AllesOverCrypto ontvangt NRTO keurmerk en wordt erkend leerbedrijf

AllesOverCrypto, een van de meest toonaangevende crypto educatiebedrijven van Nederland, heeft onlangs het NRTO keurmerk ontvangen. Het NRTO Keurmerk is een certificaat dat wordt uitgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), en het is een belangrijk keurmerk binnen de opleidingssector.

Het NRTO keurmerk wordt alleen toegekend aan opleidingsinstituten die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Dit betekent dat AllesOverCrypto nu officieel is erkend als een betrouwbaar en professioneel opleidingsinstituut, met hoogwaardige cursussen en trainingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Hun doel is al jaren om als Crypto Opleider van Nederland mensen op weg te helpen in de cryptowereld. Ze zien dat er veel mensen willen starten met crypto, maar dit op een onverantwoorde manier doen. Zij willen graag de mensen opleiden van beginner tot echte Crypto Expert zodat iedereen straks zelfstandig en succesvol kan investeren in de cryptomarkt. Daarnaast zien ze ook een maatschappelijke rol voor zichzelf weggelegd. Jurgen Claassens, CEO bij het platform, zegt hierover:

“Crypto en blockchain zijn de toekomst en wij vinden het belangrijk dat Nederland meegaat in de revolutie die deze technologieën teweeg gaan brengen.”

Het ontvangen van het NRTO Keurmerk is een belangrijke mijlpaal voor AllesOverCrypto. Het certificaat biedt ook extra zekerheid voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en kwalitatieve opleiding op het gebied van crypto, blockchain en NFT’s.

Wanneer je graag meer wilt leren over de cryptowereld, dan is AllesOverCrypto een goede partij om dit te doen. Veel mensen starten met de gratis Crypto Summit die wordt aangeboden. Hierin word je binnen één week, volledig online, klaargestoomd om te starten met crypto.

Klik hieronder op de knop om deze online workshop te bekijken.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!